Jasmina pisze:Puk, puk, to jeszcze raz ja, ale obiecuję, że niepokoję ostatni raz ( wiem, gdzie nie powinnam się wcinać). Ja tylko po raz kolejny chciałam wprosić się z forsą, tylko tyle dzisiaj mogę zrobić. Nawet jako obca i "kto ją tam wie" mogę przecież być Honorowym Dawcą Banknotów ?! Jakby p. Estre miała wątpliwości czy to "brudny szmal" - służę: oświadczam, że jestem niekarana, pełnoletnia ( i to jak) poczytalna ( no, bez przesady) i w ogóle prześwietlona (zawód zaufania społecznego) i świadoma, że składam te deklaracje publicznie. Znikam i trzymam kciuki za reaktywację. PS: Wczoraj dlatego się wcięłam, że przy czytaniu wątku aż mi się zrobiło zimno od tego wyjątkowo paskudnego kontekstu, dzisiaj - wyraźnie się czuje świeży luft. I dla p. aaams i dla p. Serniczek - i tak jesteście Panie i będziecie symbolami tej działalności ( nawet jakby ktoś bardzo chciał inaczej) a w interesie każdej takiej grupy jest trzymać się jednej symboliki i do niej odwoływać, a poza tym, prywatnie, takie sytuacje przeżywałam już nie raz, boli jak cholera, ale jakąż daje jasność co do ludzi z otoczenia i jak ich weryfikuje! Baaaardzo serdecznie pozdrawiam![]()
Przepraszam, umknęło mi