Tweety pisze:Powinna też być Akima i Lutra Ty możesz dekorować Akime a ona przód stoiska, ja z Kasią rozkładamy klamoty
więc ja dekoruję tył Akimy, tak?
dla mnie ok. wezmę farbki i brokat.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Powinna też być Akima i Lutra Ty możesz dekorować Akime a ona przód stoiska, ja z Kasią rozkładamy klamoty
Cammi pisze:Która to GK i jak sie wjeżdża autem na poziom -1?
Jak mnie zwiną na bramkach za twn naboj to zwalę na Was
a
jeżeli nie zabiorę tego czym się dekoruje przód Akimy to niech lutra się nastawi na improwizację
solangelica pisze:ona nie cpa, ona ma natchnienie
Tweety pisze:Wygląda na to Sol, że lepiej by było jakbyś pojawiła się po południu zwolnić np. Noemik, bo do południa będzie sporo ludzi. Lutra, mam nadzieję, że będziesz tak wyszczekana również w sobotę
Tweety pisze:solangelica pisze:ona nie cpa, ona ma natchnienie
może jej troszkę tlen przykręcić?
lutra pisze:tak, będę, euforia ma się utrzymywać przez tydzień - tak powiedział lekarz.
Tweety pisze:Miszelina oporządza Kocimską i przyjeżdża jak przyjeżdża. Cammi porzuca nas i klamoty i może jechać mając jedna komórkę przy d... tj pod ręką. Na pewno czegos zapomnimy albo okaze się, że brakuje
lutra pisze:tak, będę, euforia ma się utrzymywać przez 4 miesiące - tak powiedział lekarz.
solangelica pisze:Tweety pisze:solangelica pisze:ona nie cpa, ona ma natchnienie
może jej troszkę tlen przykręcić?
albo zwiekszyc domieszke innych gazów do butli...
trzeba zabrac jedna butle do GK zeby lutre rozkrecic...lutra pisze:tak, będę, euforia ma się utrzymywać przez tydzień - tak powiedział lekarz.
...nie pytam ktory, ale pamietaj House tez chodzil przycpany...
jutro sie dowiem na sto procent o ktorej i czy aktualne jest spotkanie.wtedy bym przyszla ciut pozniej i wyszla ciut pozniej... bo przy rozkladaniu stoiska chyba bedzie mocna obsada, rozumiem ze problem jest z popoludniem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, squid i 95 gości