Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:zaczynamy od Cammi i tego, że w piątek wieczorem zabiera z Kocimskiej: tablicę korkowa x 3, sztalugę, zdjęcia kotów, ulotki, kalendarze, kubki i puszki na pieniądze jeżeli tam jeszcze jakieś są.
Coś jeszcze, ktoś pamięta co powinno iśc w piątek z kocimskiej?
lutra pisze:also... o której trzeba być? co przynieść (że wódkę, to wiem, Noemik ma przynieść ogórki, obiecała nie zapomnieć tym razem)?
i co będziemy robić zanim pojawią się koty?
lutra pisze:Tweety pisze:zaczynamy od Cammi i tego, że w piątek wieczorem zabiera z Kocimskiej: tablicę korkowa x 3, sztalugę, zdjęcia kotów, ulotki, kalendarze, kubki i puszki na pieniądze jeżeli tam jeszcze jakieś są.
klatka, miseczki, kuweta, żwirek?
lutra pisze:Tweety pisze:zaczynamy od Cammi i tego, że w piątek wieczorem zabiera z Kocimskiej: tablicę korkowa x 3, sztalugę, zdjęcia kotów, ulotki, kalendarze, kubki i puszki na pieniądze jeżeli tam jeszcze jakieś są.
klatka, miseczki, kuweta, żwirek?
Tweety pisze:
zajmować się stoiskiem. Wiesz jak wygląda, Akima ma udekorować przód. Trzeba wszystko porozkładać
noemik pisze:dwie pary szelek jest u mnie. przywiozę do GK.
lutra pisze:Tweety pisze:
zajmować się stoiskiem. Wiesz jak wygląda, Akima ma udekorować przód. Trzeba wszystko porozkładać
wiem, jak wygląda Akima, nie wiem, jak ma udekorowany przód, ale oczywiście pomogę dekorować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 86 gości