Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Lekko śpiący ten wątek,chyba upodabnia się do mnie
moni_citroni pisze:Przed chwila odwiedzil nas czarny kocurek, mlodziutki, pelnojajeczny![]()
Bente wydziera sie tak, ze ja chyba w calym miasteczku slychac,
skoro juz teraz mamy odwiedziny "prawdziwych mezczyzn"![]()
maluch zostal przegoniony sprzed wybiegu przez Pepe, mowie Wam, jesli chodzi o obrone terytorium,
to Pepe zmienia sie w furie. Robi sie 3 razy wiekszy, ogon jak szczotka od kibla, a wrzeszczy tak, ze skora cierpnie.
W lecie czesto nas budzil swoimi upiornymi wrzaskami, gdy do wybiegu zblizaly sie obce koty/inne zwierzaki
Nasi chlopcy nadal sie nie interesuja Bente, chociaz panna robi co moze, zeby ich zauroczyc
Madziula pisze:witam popołudniowo ... zaś nie przychodzą mi powiadomienia o nowych postach
Kropeczka13 pisze:Festi już po wizycie u weta,.Przy podawaniu zastrzyków chciała mnie pogryzć,dobrzeże ją bolą te dziąsełka jeszcze i nie może zasisnąć zębów z całą siłą bo rękę miałbym znowu jak ...ale to chyba znak że odzyskuje siły
![]()
Zalecenia weta:
proszę podać resztę kroplówki... Basiu DZIĘKI
jeśli nic nie zjadła proszę nakarmić
od jutra antybiotyk dopyszcznie
wizyta kontrolna jutro
terenia1 pisze:
a żem jestem zoodiakany Skorpion jestem do czasu wyrozumiała, ale jak mi ktoś nadepnie na odcisk to ma przesrane - i długo to pamiętamnie zabijam od razu jadem skorpiona, ale czekam na odpowiednią chwilę
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 512 gości