S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 8:27 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Witam sie pieknie :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lut 04, 2010 8:58 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Lekko śpiący ten wątek,chyba upodabnia się do mnie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 04, 2010 9:26 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

mar_tika pisze:Lekko śpiący ten wątek,chyba upodabnia się do mnie :wink:

E tam śpiący :dance: :dance2:

Iweta

Post » Czw lut 04, 2010 12:16 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 04, 2010 14:16 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Przed chwila odwiedzil nas czarny kocurek, mlodziutki, pelnojajeczny :wink:
Bente wydziera sie tak, ze ja chyba w calym miasteczku slychac,
skoro juz teraz mamy odwiedziny "prawdziwych mezczyzn" :lol:
maluch zostal przegoniony sprzed wybiegu przez Pepe, mowie Wam, jesli chodzi o obrone terytorium,
to Pepe zmienia sie w furie. Robi sie 3 razy wiekszy, ogon jak szczotka od kibla, a wrzeszczy tak, ze skora cierpnie.
W lecie czesto nas budzil swoimi upiornymi wrzaskami, gdy do wybiegu zblizaly sie obce koty/inne zwierzaki

Nasi chlopcy nadal sie nie interesuja Bente, chociaz panna robi co moze, zeby ich zauroczyc :mrgreen:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw lut 04, 2010 14:34 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

moni_citroni pisze:Przed chwila odwiedzil nas czarny kocurek, mlodziutki, pelnojajeczny :wink:
Bente wydziera sie tak, ze ja chyba w calym miasteczku slychac,
skoro juz teraz mamy odwiedziny "prawdziwych mezczyzn" :lol:
maluch zostal przegoniony sprzed wybiegu przez Pepe, mowie Wam, jesli chodzi o obrone terytorium,
to Pepe zmienia sie w furie. Robi sie 3 razy wiekszy, ogon jak szczotka od kibla, a wrzeszczy tak, ze skora cierpnie.
W lecie czesto nas budzil swoimi upiornymi wrzaskami, gdy do wybiegu zblizaly sie obce koty/inne zwierzaki

Nasi chlopcy nadal sie nie interesuja Bente, chociaz panna robi co moze, zeby ich zauroczyc :mrgreen:

He he to niezłe doświadczenia :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 04, 2010 16:34 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Festi już po wizycie u weta,.Przy podawaniu zastrzyków chciała mnie pogryzć,dobrze :wink: że ją bolą te dziąsełka jeszcze i nie może zasisnąć zębów z całą siłą bo rękę miałbym znowu jak ...ale to chyba znak że odzyskuje siły :ok:
Zalecenia weta:
proszę podać resztę kroplówki... Basiu DZIĘKI
jeśli nic nie zjadła proszę nakarmić
od jutra antybiotyk dopyszcznie
wizyta kontrolna jutro
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lut 04, 2010 17:55 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam popołudniowo ... zaś nie przychodzą mi powiadomienia o nowych postach :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lut 04, 2010 21:17 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Madziula pisze:witam popołudniowo ... zaś nie przychodzą mi powiadomienia o nowych postach :(

Do mnie juz zaczęły przychodzic :D

Iweta

Post » Czw lut 04, 2010 23:01 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Kropeczka13 pisze:Festi już po wizycie u weta,.Przy podawaniu zastrzyków chciała mnie pogryzć,dobrze :wink: że ją bolą te dziąsełka jeszcze i nie może zasisnąć zębów z całą siłą bo rękę miałbym znowu jak ...ale to chyba znak że odzyskuje siły :ok:
Zalecenia weta:
proszę podać resztę kroplówki... Basiu DZIĘKI
jeśli nic nie zjadła proszę nakarmić
od jutra antybiotyk dopyszcznie
wizyta kontrolna jutro

Wiesiu dzięki za wszystko :1luvu: ja jutro mam dyżur na kociarni i zabieram Festi do weta , a potem do siebie :)
Basia a dla Ciebie dzisiejsza rozmowa to było następne z kolei "upomnienie" można to tak nazwać, i z mojej strony już ostatnie, mnie osobiście cierpliwość się wyczerpała następnym razem przerabiam klucze i na tym koniec :? ostatecznie wszystko co robimy robimy z dobrej woli nikt tu nikogo do niczego nie zmusza :? to ma być przyjemność :) ja za darmo nie mam zamiaru dodatkowo się wk...ć , a żem jestem zoodiakany Skorpion więc przemyśl sobie bo ja jestem do czasu wyrozumiała, ale jak mi ktoś nadepnie na odcisk to ma przesrane - i długo to pamiętam :mrgreen: nie zabijam od razu jadem skorpiona, ale czekam na odpowiednią chwilę :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lut 04, 2010 23:15 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Amyszko dzięki za cudne banerki dla Kociej Chatki :1luvu: banerki na 1 stronie już są uaktualnione :)

terenia1

Post » Czw lut 04, 2010 23:38 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Uaktualnienie stanu liczebnego naszych kociastych :D
1. Sheba - czarna kicia
2. czarny Ramzes
3, 4, 5, Gracja, Pędzel, Frida
6. Boniek
7. Dyzio
8. Festi
9. czarna Dalia
10. Tara ze schroniska
11. Astra kotka starsza
12,13,14,15 - cztery dzikensy bezdomne jeden nazwany Kacperek
Domki tymczasowe
Monika - Melania czyli Melka
Dorotka - Trusia trikolorka
Marysia Królisia
Mikuś Niko i Nuka
Sylwia - Petra
Kleo - Dafne, Kinia, Balbinka
Ewa i Piotr Dexter
Jadzia i Kropeczka Lech, Czaruś, Kapsel, Niusia, Skierka, Felcia - dzika dzicz
Marta Peja
ŁĄCZNIE 32 KOCIAKI

terenia1

Post » Pt lut 05, 2010 0:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

I dwie wieści parafialne :mrgreen: jedna zła druga dobra :mrgreen:
ta zła niebawem przyjdzie nam faktura za prąd i nie będzie mała, a nawet będzie baaaaaaaaaaaardzo duża więc większość naszych zasobów finansowych niestety zniknie :twisted: więc czas chyba na jakieś bazarki jak ktoś coś może wystawiać proszę bardzo i zapraszam :mrgreen: b :( bo niestety koty muszą jeść, musi być opieka weta i inne sprawy
następna dobra wieść - niebawem bo już cyba od połowy lutego nagrałam dla nas nowy domek tymczasowy :mrgreen: moja koleżanka z pracy widzimy się codziennie więc nie ma obaw - już by dawno była tymczasem gdyby nie jej TŻ obecnie już były :mrgreen: kupiła mieszkanko się przeprowadza i jednego kociak chce adoptować, i robić za DT - kobitka samodzielna, samowystarczalna, mało upierdliwa i mobilna :mrgreen:
Tak że zachęcam wszystkich do szukani DT wśród znajomych, przyjaciół, rodziny koleżanek kolegów pracowych :mrgreen:

terenia1

Post » Pt lut 05, 2010 9:14 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam porannie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lut 05, 2010 13:59 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

terenia1 pisze:

a żem jestem zoodiakany Skorpion jestem do czasu wyrozumiała, ale jak mi ktoś nadepnie na odcisk to ma przesrane - i długo to pamiętam :mrgreen: nie zabijam od razu jadem skorpiona, ale czekam na odpowiednią chwilę :mrgreen:

Teresa, strach się bać :strach: postaram się nigdy nie nadepnąc Ci na odcisk :wink:

Iweta

[poprzednia][następna]