mamut pisze:Dzisiaj poszedł przelew na 200zł dla andzi i andrzejka na konto schroniska

Teraz tylko kciuki

Ponoć jak się czegoś bardzo chce...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamut pisze:Dzisiaj poszedł przelew na 200zł dla andzi i andrzejka na konto schroniska
Gibutkowa pisze:Tak myślę że może by jakieś foto skomponować z 1% dla Konina i na nk powstawiać. Co myślicie? Teraz okres rozliczeniowyJa już swój 1% posłałam
także proszę brać przykład
![]()
![]()
Dziewczyny naprawdę - taka współpraca z wolontariatem i takie serce do zwierząt to naprawdę perełka wśród polskich schronisk. Ja Konin polecam innym, którzy płacili na nasz schron tylko że nasze zwierzęta z tego nic nie mająDobrze że w ramach wolontariatu udaje się mnóstwo kotów wyciągnąć i wyadoptować u nas... Bo inaczej to tragedia
W samym schronie NIC się nie da zrobić (a próbowaliśmy już na wszystkie sposoby, pukaliśmy do wszystkich drzwi). Dziękujcie losowi że macie tak świetną współpracę, bo mi się taka u nas marzy
Gibutkowa pisze:Tak myślę że może by jakieś foto skomponować z 1% dla Konina i na nk powstawiać. Co myślicie? Teraz okres rozliczeniowyJa już swój 1% posłałam
![]()
![]()
Dziewczyny naprawdę - taka współpraca z wolontariatem i takie serce do zwierząt to naprawdę perełka wśród polskich schronisk. Ja Konin polecam innym, którzy płacili na nasz schron tylko że nasze zwierzęta z tego nic nie mająDobrze że w ramach wolontariatu udaje się mnóstwo kotów wyciągnąć i wyadoptować u nas... Bo inaczej to tragedia
W samym schronie NIC się nie da zrobić (a próbowaliśmy już na wszystkie sposoby, pukaliśmy do wszystkich drzwi). Dziękujcie losowi że macie tak świetną współpracę, bo mi się taka u nas marzy
![]()
![]()
cynamon i wanilia pisze:ale za wstawianiem na nk jestem, od przybytku głowa nie boli![]()
tylko jak to się robi? ja nk rzadko odwiedzam
cynamon i wanilia pisze:dzieciaczki znów mają obserwatora![]()
Ja-Ba pisze:Na konto schroniska wpłynęło do dnia dzisiejszego 900 zł, w tym 290 z cegiełek lub konkretnym dopiskiem że dla Andzi i Andrzejka. Tak więc na testy kasa jest!!!!
Prócz tego są wpłaty z dopiskiem "dla kotów w schronisku", "dla zwierząt w schronisku" lub "na jedzenie"
cynamon i wanilia pisze:2.obserwator dołączył![]()
ech, niech już będą te dobre wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 100 gości