Jutro będę go tak karmić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:DawidKRK pisze:A co do ząbków, to dla mnie to wygląda jakby nie potrafił się napić z powodu braku dwóch ząbków.
DawidKRK pisze:Tak - czytaj uważnie.
PITEK SIĘ WŁAŚNIE DOPOMINAŁ O JEDZENIE W KUCHNI!!! DAŁEM MU TROSZKĘ PASZTECIKU, TO ZJADŁ!!! ZREZYGNOWAŁ PO PARU MINUTACH Z JEDZENIA, TO ZAUWAŻYŁEM, ŻE PRZEZ BRAK 2 ZĄBKÓW MU JEDZENIE WYPADA Z PYSZCZKA I JUŻ NIE CHCE! WIĘC MIAŁEM RACJE CO DO ZĄBKÓW A PEWNA PANI SIĘ ZE MNIE SMIAŁA W TYM TEMACIE, ŻE TO NAPEWNO NIE WINA ZĄBKÓW. MÓWIŁEM BABO, ŻE KAŻDY ORGANIZM JEST INNY A MOJEGO KOTA ZACHOWANIA NIE WIDZISZ WIĘC NIE WYMĄDRZAJ SIĘ - ŻAŁOSNE.
Mowa o tej Pani / Panu:pixie65 pisze:DawidKRK pisze:A co do ząbków, to dla mnie to wygląda jakby nie potrafił się napić z powodu braku dwóch ząbków.
Dla mnie to jest żałosne.
DawidKRK pisze:Tak - czytaj uważnie.
DawidKRK pisze:Karmiłem go dziś tak i większośc kawałeczków wypluwał. Ale może za płytko mu je wsadzałem..
Jutro będę go tak karmić
DawidKRK pisze:PRZYSZŁY MI PASZTECIKI KTÓRE ZAMÓWIŁEM W KRAKVECIE! PODAŁEM PITUSIOWI POD PYSZCZEK MISECZKĘ Z WIEPRZOWINĄ I ZJADŁ SPORO!![]()
Cieszę się bardzo, bo nie chcę go karmić tą strzykawką
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 126 gości