WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 18:43 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Nowy kocurek chodzi i mruczy na róznych tonbach. Nie podoba mu sie że go adoruje Felunia ( w przyszłym tygodniu sterylka). Podoba mu sie woda z elektrolitami, suche wyraźnie smakuje mokre nie za bardzo. Z kuwety skorzystał. Jak ma dość to przychodzi do mnie zeby mnie powachac i iść dalej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Da Pani rade zrobić jakieś fotki? wrzuciłabym info o znalezieniu po lokalnych stronach w Mikołowie i Tychach

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro lut 03, 2010 21:02 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Coś jestem do tyłu :oops: Co to za nowy kociasty :mrgreen: :?:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 03, 2010 21:09 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

JaEwka pisze:Coś jestem do tyłu :oops: Co to za nowy kociasty :mrgreen: :?:

P.Krystyna zgodziła się wziąc na DT kociaka 8 mies znalezionego w Mikołowie, kociak prosił przechodniów o zabranie do domu,nachodził najbardziej osoby z psami...kot wyjątkowo lubi psy :) w Schronisku nie miałby szans...Licze na to,że odnajdzie sie właściciel,bo kot podobno zadbany,wykastrowany...

justyna8585

Post » Czw lut 04, 2010 10:41 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA czarodziejka :1luvu: z ręką dużo lepiej:)
Gosiara

Post » Czw lut 04, 2010 12:03 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Gosia co Ty za gupoty pociskasz. To sa sposoby mojej babci a nie czary :twisted: Ale cieszę się że jest lepiej. Rób tak przzez tydzien albo dłużej. Powinno szybko sie zagoić. Drugi sposób też dobry : zrób okłady z kapusty ( liśc potłuc młotkiem). Zmieniac codziennie, też wyciagnie wszystko. Usmiechnij się do teściowej niech Ci powie czym dawniej sie leczono :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw lut 04, 2010 12:32 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

pijawkami :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw lut 04, 2010 14:32 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

justyna8585 pisze:
JaEwka pisze:Coś jestem do tyłu :oops: Co to za nowy kociasty :mrgreen: :?:

P.Krystyna zgodziła się wziąc na DT kociaka 8 mies znalezionego w Mikołowie, kociak prosił przechodniów o zabranie do domu,nachodził najbardziej osoby z psami...kot wyjątkowo lubi psy :) w Schronisku nie miałby szans...Licze na to,że odnajdzie sie właściciel,bo kot podobno zadbany,wykastrowany...

Aaaaa dziękuje za wyjaśnienie :mrgreen: A gdzie fotki :ryk: :ryk:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lut 04, 2010 14:34 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Krynia czy Ty zawsze musisz z grubej rury strzelać. :evil:
Justyna dzisiaj wstawię wieczorem zdjęcia Kubusia. Ewidentnie domowy bo tapczas jego, komputer tez. Justyna spytaj dr. Kocota czy nie trzeba zrobic temu sparalizowanemu kotu operacji. Najwyżej będziemy zbierać na nia. Czas ucieka. Im szybciej tym lepiej. Nie chcę tego pisac na jego watku :ok:

IKA 6

Post » Czw lut 04, 2010 14:46 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

MUSZA :P :P :P BO ONE SĄ CACY :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: TAKIE MIŁE :mrgreen:
krynia08

Post » Czw lut 04, 2010 14:47 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Moja teściowa to pijawka :smiech3:
Gosiara

Post » Czw lut 04, 2010 14:48 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Gosiara pisze:Moja teściowa to pijawka :smiech3:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: A MOJA BYŁA PIRANIA :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw lut 04, 2010 14:51 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Krynia czy Ty zawsze musisz z grubej rury strzelać. :evil:
Justyna dzisiaj wstawię wieczorem zdjęcia Kubusia. Ewidentnie domowy bo tapczas jego, komputer tez. Justyna spytaj dr. Kocota czy nie trzeba zrobic temu sparalizowanemu kotu operacji. Najwyżej będziemy zbierać na nia. Czas ucieka. Im szybciej tym lepiej. Nie chcę tego pisac na jego watku :ok:

Kocot mówi,że trzeba czekać,ja już nie wiem co robić...dostałam 2 niezbyt miłe PW od dziewczyn,które twierdzą,że schron chce go dobić.ja już nigdy nie wystawie na miau żadnego kota po wypadku.Gdyby schron chciał go zabić,to zrobiłby to od razu kiedy trafił z ulicy,nie zastanawialiby sie i nie szukaliby pomocy.Wet go widzi codziennie.Chyba trzeba zrobić jakąś konsultacje z innym wetem,nie wiem czy da sie zajrzeć jakoś do jego pęcherza i zobaczyć co sie dzieje.

justyna8585

Post » Czw lut 04, 2010 16:33 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Justynko trzeba by zrobić USG ( najblizsze jest w Zabrzu na Szcześć Boże dr. Bozydar)
Wracajac do Kubusia to wczoraj cały czas burczał, dzisiaj szaleje i śpi na łóżku.
Nastepna informacja. Przed chwilą trafiły do mnie 4 kociaki z Radomska : bura Lika, czarny Krecik, Czarny z białym znaczeniem Krawacik, i biało bura Marcysia. Na razie zwiedzaja mieszkanie. Jak troche sie zaaklimatyzuja to zrobie zdjecia i wstawie na forum :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Czw lut 04, 2010 16:36 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Justynko trzeba by zrobić USG ( najblizsze jest w Zabrzu na Szcześć Boże dr. Bozydar)
Wracajac do Kubusia to wczoraj cały czas burczał, dzisiaj szaleje i śpi na łóżku.
Nastepna informacja. Przed chwilą trafiły do mnie 4 kociaki z Radomska : bura Lika, czarny Krecik, Czarny z białym znaczeniem Krawacik, i biało bura Marcysia. Na razie zwiedzaja mieszkanie. Jak troche sie zaaklimatyzuja to zrobie zdjecia i wstawie na forum :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

nie wierzę..... 8O 8O :D :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

[poprzednia][następna]