Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 02, 2010 21:49 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Troszkę rozliczeń za styczeń :

P.Walentyna na dług u weta ---------------------- 300 zł
A-Prima ------------------------------------------ 100 zł
Czort od Myszi ----------------------------------- 100 zł
Tż Livy dla Psotki --------------------------------- 100 zł
Dla czorta 50 zł od P . Marty ---------------------- 50 zł
Estre z Puchatkowa dla Rudolfa na badanie krwi ------ 61 zł
Milka dla Rafiego ----------------------------------- 40 zł
Bazarek Justyna 85 od Edyszka -------------------- 42.5 zł
Dla Kitka od P.Bety ---------------------------------20 z
Od Izydorki ---------------------------------------- 25 zł
Dla Majeczki od P Beaty i Zygmunda ------------------ 20 zł
dla Mikusia od P .Małgosi -------------------------- 15 zł
Bazarek Kociara 82 od Miłka ------------------------ 10 żl
Bazarek Kociara 82 od Caragh ----------------------- 5 zł
RAZEM 888 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo , bardzo Wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wydatki :
Weterynarz lecznica FAUNA----------------------- 600 zł
Mieso mielone wołowe z Eco - Karmy 40 kg ------- 120 zł
Wyjecie drutu u Psotki w Katowicach u dr Gierka -- 80 zł
Zwirek 3 worki po 25 kg ------------------------- 90 z
Wygolenie Rudolfa pod narkoza ------------------ 50 zł
feliway ----------------------------------------- 38 zł
nie liczę puszek , wątroby , apteki , ryżu i kaszy ...

PS . Mam nadzieje ze rozliczenie jest prawidłowe ....

Są już wpłaty na luty za co bardzo dziękuję , rozliczenie lutego będzie w pierwszych dniach marca ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 02, 2010 22:46 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

nie ma mnie w rozliczeniu za styczeń, bo pieniążki na Bonę przesłałam chyba jeszcze w grudniu (około 30), a na luty poszły 1-go lutego :wink:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lut 02, 2010 22:50 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

honda11 pisze:nie ma mnie w rozliczeniu za styczeń, bo pieniążki na Bonę przesłałam chyba jeszcze w grudniu (około 30), a na luty poszły 1-go lutego :wink:

O rany , zaraz sprawdzam :oops: :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 02, 2010 23:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

One wpłynęły 30 grudnia i są w rozliczeniu za grudzień a w styczniu jeszcze nie wpłynęły ....
mogę wysłać wydruk pocztą ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 03, 2010 9:27 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:One wpłynęły 30 grudnia i są w rozliczeniu za grudzień a w styczniu jeszcze nie wpłynęły ....

Justynko wysłałam 1 lutego, więc w styczniu teoretycznie nie wpłynęło nic :wink:

A jak Twoje zdrówko?

honda11

Post » Śro lut 03, 2010 10:20 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzień dobry mruczki
Po domki hop na pierwszą.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 03, 2010 10:56 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

honda11 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:One wpłynęły 30 grudnia i są w rozliczeniu za grudzień a w styczniu jeszcze nie wpłynęły ....

Justynko wysłałam 1 lutego, więc w styczniu teoretycznie nie wpłynęło nic :wink:
A ja juz myslałam ze przeoczyłam :oops: Bardzo ci dziękuje za pomoc dla Bonusi :1luvu:

A jak Twoje zdrówko?

nie najlepiej , nadal jestem bardzo słaba ale muszę wychodzić z psami a naj bardziej mnie męczy jak muszę chodzić z psami od ludzi ..... bo muszę z nimi być przez 2 godz a jeszcze dojście to ponad 2.5 godz ale jak teraz nie mam rety to jest coraz ciężej ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 03, 2010 14:29 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Witajcie,

Piszę,żeby Wam powiedzieć,że towarzyszę Wam całym sercem (szczególnie Tobie,Justynko) i jak tylko wyjdę z finansowego dołka, to będę oczywiście nadal pamiętać...

Póki co chciałam napisac parę slów o Królewnie Morelce :kotek: , która znalazła swoje miejsce w moim domku w Częstochowie juz jakiś czas temu.
Zaklimatyzowała się już na całego. Boi się oczywiście nadal obcych, szczególnie mężczyzn (zdarza jej się wtedy sikać pod kwiatki), jest też w ogóle bardzo wrażliwym stworzonkiem, więc staram się ją chronić przed niepotrzebnym stresem. Poza tym jest cudownym,grzecznym miziakiem,który chodzi za mną jak piesek po całym domu i bez skrępowania ładuje mi się na kolana,jak tylko gdzies przysiądę:) Drepcze po domu z ogonkiem podniesionym do góry, mruczy sobie większośc czasu, nawet zaczęła się bawić moimi sznurówkami (to w jej wydaniu naprawde szaleństwo,bo zwykle zachowuje się jak prawdziwa dystyngowana dama;)
I nie uwierzycie, jest taka grzeczna, że przed snem siada koło mojego lóżka i wgapia się we mnie (ech,tak,spi ze mną,oczywiście,już mnie tego nauczyła),jak powiem WSKAKUj, to wskakuje na łóżko, układa się w zagłebieniu mojego ramienia i czeka,aż ją tak zawinę kołderką,że jej tylko głowa wystaje,a potem kładzie mi główkę na przedramieniu i zasypia... Ale najfajniejsze jest to,że zna óznicę między dniem i nocą. Jak wstaję w niedzielę o 10 (cóż,tak,zdarza mi się czasem, niestety), to kot dalej lezy przy mojej głowie, tylko mi zagląda w oczy, czy już wstajemy,czy jeszcze...
Widzicie, u mnie w domu zawsze były psy,wszyscy na mnie tak dziwnie patrzyli,jak ją adoptowałam,no i że to nie mały kotek tez,ale dorosły, nie wiadomo,co z niego wylezie, z taką okropną historią... A tu się okazała taką cudną Królewna, że wszyscy ją pokochali... Nawet mój młodszy brat,jak przyjeżdza z wizyta,zawsze jej przywozi jakis koci smakołyk;)
Dziękuję,Kochani, dziękuję w imieniu swoim i mojej rodziny, bo to dzięki temu,co robicie, zyskałam takiego wspaniałego włochatego Przyjaciela;)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie,

Michasia
Obrazek

Michasia

Od: Pt wrz 11, 2009 11:24

Post » Śro lut 03, 2010 15:20 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Cieszymy się bardzo, że jesteście obie z Morelką szczęśliwe razem :1luvu:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro lut 03, 2010 17:28 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:ok: do góry :ok:

A-Prima

Od: Nie sty 10, 2010 22:44

Post » Śro lut 03, 2010 17:49 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

przepiękny ten tekst o Morelce...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lut 04, 2010 12:15 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Oaza ma szanse zamieszkać w Gliwicach i szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej :)

fajnie by bylo jakby z Omega poszy razem do jednego domku. Przyjaznia sie. Ale nie bede naciskac :) Najwazniejsze, zeby to byl TEN domek :)
Ja niestety nie moge, jestem niedysponowana, i tak pozostanie jeszcze conajmniej z tydzien... Ale nie jest ze mna az tak zle, zeby nie moc kciokow trzymac za ciciunie sliczna :) :ok:

Rudi :) Farciarzu ;) Powodzenia :)

Justa, tyle tych wplat, jak ty to robisz, ze sie w tym nie gubisz? ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 04, 2010 15:25 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Witajcie mruczki kochane.
Nie było mnie, bo choroba mnie powaliła. Nawet patrzenie w monitor mnie denerwowało.
Pomału wracam do świata żywych. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lut 04, 2010 16:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Michasiu cuownie czyta się takie wieści :1luvu:

honda11

Post » Czw lut 04, 2010 16:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Michasia jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Petko wracaj do zdrowia :lol: :lol: :lol:

Pilnie poszukuje transportu dla kota Kubusia na trasie TYCHY - WARSZAWA
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]