odpisuje z zatkanymi zatokami, bolacym okiem i rozsadzona czaszka wiec jesli cos umknie- darujcie i przypomnijcie.
chyba znow skonczy sie na L4 
klatka za tydzien ma byc na piatek, tak? ja rowniez mam nadzieje ze do tego czasu Ruda przestanie wariowac.
w kazdym razie przypomnij mi jeszcze, Akimus, tak ze dwa dni przed akcja, ok? z gory dziekuje.
kiedy jestem w domu: dzisiaj prosto po pracy jade do teatru (
wygralam zaproszenie w radiu 
), wiec w domu pewnie bede po 22.00...
Maciek wyrzygal mi sie do torebki

ale ma chlopak cela, siadl na brzegu lawy i strzal za trzy punkty. chyba go zglosze do kadry narodowej... Ruda dzis rano cos zjadla, takze pochwalilam ja ale jest na mnie smiertelnie obrazona o areszt wiec wszystko sie moze zdarzyc. Nie znosze rudych wrednych bab czy ja to juz mowilam?
Edit: miszelinko wczoraj skonczyla mi sie karta na telefonie, dlatego nas rozlaczylo. bardzo przepraszam
Takie cos jak Akima ma, faktycznie jest w IKEA ale widzialam kiedys podobne (i chyba w cenie smiesznej tj 10 zl czy cos kolo tego) w sklepie z produktami "wszystko po 4 zl". I nawet mialam sobie taki kupic tylko bylo na mniejszy format (9x13) a ja potrzebowalam na wiekszy.
Nie wiem jak tam ze stoiskiem sprawa wyglada ale pomyslalam ze moznaby powiesic sznurek z tylu i przypiac zdjecia klamerkami do bielizny - widzialam taki patent na uczelni u nas, jak niepelnosprawni kiedys przyszli sprzedawac wyroby z WTZu. swietnie to wygladalo