BASAŁYKU?? W-wa ok.Metro Stare Bielany - ZNALAZŁ SIĘ DRAŃ!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 10:34 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

odpisałam :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 04, 2010 10:37 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

Trzymam kciuki, żeby to był on...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lut 04, 2010 10:39 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

oby się niuniek znalazł...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw lut 04, 2010 13:47 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

czy mozecie podejrzewac co to znaczy ?!!!????!!!!

Trzymam w napieciu--Wszystkim ktorzy tak BASALYKOWI DOBRZE ZYCZYLI --WIELKIE DZIEKI !
JEST BASALYK - zobaczylam go w piwnicy po 14 tu dniach chodzenia tam 2x dziennie. Inne--RUDY BRZUSZEK I MAMUŚKA jadaly ,pokazywaly sie znają moje cicianie.A ten-ogona nawet przez sekunde nie pokazał.PÓŁ dzielnicy oblepione ogloszeniami--mój kot -z mojego podwórka-ja w stresie ze samochodem wyjechał a on mi taki numer wywinął.
Analizowalam z kolezanką od karmienia ,że po raz pierwszy wlazł do piwnicy,zgłupiał przeszedł po rurach i dziurach dalej i nie znalazł długo powrotu.Był dzis wystraszony ,nie chcial sie ze mna przywitać ale najważniejsze ze podszedł do papusiania.taki wystraszony ,ze nie dal sie wyprowadzic z tej piwnicy.Zostawilam go z tą 2ka aby poczuł się wśród swoich,poczuł że tu daja jesc i po południu ponowie próbe spokojnego wyjscia z piwnicy--na zewnątrz ma tez swoich kumpli i kumpelki zaprzyjaznionych.
A mnie sie w głowie zamieszało ze szczescia--Ogromniaste Dzieki za sygnaly .Wpadne na wątek i dam info koncowe--bedzie OK.
Obrazek

ynka

Od: Pt maja 09, 2008 9:46

Post » Czw lut 04, 2010 14:02 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Kiciuś bezpieczny!!!! :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pt lut 05, 2010 0:07 Re: BASAŁYKU????? W-wa ok.Metro Stare Bielany - SZUKAMY KOTA!

Stracha napędził. Na nogi postawił. Uskutecznił nieprzespane noce...
I choć należy mu się za to trzepanie tyłka :twisted: to jednak szczęście odnalezienia jest większe :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lut 05, 2010 9:55 Re: BASAŁYKU?? W-wa ok.Metro Stare Bielany - ZNALAZŁ SIĘ DRAŃ!

:D :D :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]