Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 8:35 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Malati pisze:Inga chyba na to samo. Musisz wyczuć czy to będzie dobry domek i czy będą mieć czas, bo pies nie powinien za długo sam siedzieć, no i wiesz co w wakacje itp.

Kciuki! :)

Właśnie tak :)
Domek jawi się bardzo zachęcająco - trzymam wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 04, 2010 8:55 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Georg-inia - Morfik mi popada w depresję i kompleksy na tle tuszy - ratuj Morfika! :D
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lut 04, 2010 9:07 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

dagmara-olga pisze:Georg-inia - Morfik mi popada w depresję i kompleksy na tle tuszy - ratuj Morfika! :D

znaczy w celu pocieszenia Morfika mam wstawić swoje zdjęcie? :roll: :wink:

w wakacje psiakiem ma się zajmować któraś z mam domku, obie są chetne, w obu domach rodzinnych psy. Ale Państwo rozważają zabieranie Zorro ze sobą. Jedno z Państwa pracuje w domu, więc pies nie byłby sam, co najważniejsze zwłaszcza teraz, jak jest mały i potrzebuje uwagi... na razie Państwo mieszkają w mieszkaniu, ale planują dom z ogrodem...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 04, 2010 9:10 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

to wygląda na dobry domek :-)
a zdjęcia nie musisz wstawiać jak nie chcesz - Morfik mnie widuje w łazience :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lut 04, 2010 9:11 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Georg-inia pisze:w wakacje psiakiem ma się zajmować któraś z mam domku, obie są chetne, w obu domach rodzinnych psy. Ale Państwo rozważają zabieranie Zorro ze sobą. Jedno z Państwa pracuje w domu, więc pies nie byłby sam, co najważniejsze zwłaszcza teraz, jak jest mały i potrzebuje uwagi... na razie Państwo mieszkają w mieszkaniu, ale planują dom z ogrodem...

Łałłłł :D :D :D Zapowiada się wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 04, 2010 9:12 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

to ja trzymam kciuki za wizytę zapoznawczą :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 04, 2010 9:12 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

to co? może się z nimi umówię? chcą przyjechać zapoznawczo... najwyżej im psa nie dam, nie? 8)

Georg-inia

Post » Czw lut 04, 2010 9:25 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Najwyżej nie dasz :ok:
Przygotuj jednak jakieś pocieszacze dla TŻ gdybyś jednak dała :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lut 04, 2010 9:26 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

AYO pisze:Najwyżej nie dasz :ok:

tak, przynieś od razu kolejnego szczeniaka :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 04, 2010 9:45 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

magdaradek pisze:

:D Zdecydowanie!

A domek łał wydaje się superowy! I całe dnie w domu z psiakiem, świetnie! Trudno lepiej trafić zwłaszcza, że psiarstwo jak widać to inklinacje rodzinne ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw lut 04, 2010 9:53 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

magdaradek pisze:

mogę mu co najwyżej pluszaka w lumpexie na przeciwko kupić :twisted:

nie, poważnie, TŻ jest dzielny, ale pies to jednak nie jest to, co lubimy najbardziej... matko, jak on rozrabia :strach: buty na piecu, kapcie na parapetach, kupy w koszyczkach, sika, wdeptuje w to i roznosi po całej chałupie, umie już wskakiwać na kanapę, gania koty, a jak się chowają to szczeka, postawił sobie za punkt honoru zeżreć kocią budkę, taką drewnianą, obitą futerkiem w kocie łapki, fragment drapaka - ciąga to za rogi po całym mieszkaniu, piłeczkę, którą moje koty dostały na gwiazdkę wczoraj trzeba było zutylizować, bo wygryzł w niej dziurę i wywlekł całe watowane nadzienie, jak go TŻ zobaczył, to myślał, że pies się wściekł, tak mu ta wata dokooła mordki cię poprzyczepiała, że wyglądała jak piana.
Macie rację, umawiam się, i niech go zabierają :twisted: ;)

Georg-inia

Post » Pt lut 05, 2010 8:35 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Trzymam kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 05, 2010 8:56 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

Georg-inia pisze:matko, jak on rozrabia :strach: buty na piecu, kapcie na parapetach, kupy w koszyczkach, sika, wdeptuje w to i roznosi po całej chałupie, umie już wskakiwać na kanapę, gania koty, a jak się chowają to szczeka, postawił sobie za punkt honoru zeżreć kocią budkę, taką drewnianą, obitą futerkiem w kocie łapki, fragment drapaka - ciąga to za rogi po całym mieszkaniu, piłeczkę, którą moje koty dostały na gwiazdkę wczoraj trzeba było zutylizować, bo wygryzł w niej dziurę i wywlekł całe watowane nadzienie, jak go TŻ zobaczył, to myślał, że pies się wściekł, tak mu ta wata dokooła mordki cię poprzyczepiała, że wyglądała jak piana.

No co, normalny zdrowiutki i szczęśliwy szczeniaczek :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt lut 05, 2010 9:28 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

to może jak zabiorą Corro, to ja na niedzielę Wieśkowi Zigiego podrzucę :twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt lut 05, 2010 9:31 Re: Georg i Klemens. Szczeniak Corro na dt. Nowe foty s. 72

A kciuki trzymamy, żeby Inga jednak zdecydowała oddać się Corro? ;)

O której wizyta?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]