Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto lut 02, 2010 19:08 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

bubor pisze:Musisz im zostawiać te wszystkie dobrocie na wierzchu Wielbłądziu to Dranie nie będą miały potrzeby szukać ich w szafkach 8)

Wiesz, tylko cholibka trudno mi jakoś przewidzieć, co może być dobrością dla tych półgłówków :twisted: : bo papierowe chusteczki 8O ? albo co najmniej roczne, skamieniałe cukierki 8O ?
O, właśnie wzięłam sobie z lodówki jabłko i Juliś swoim starym zwyczajem zaczął tańczyć wokoło mnie jak derwisz - jak zwykle na widok oraz zapach większości warzyw lub owoców :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 02, 2010 19:15 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Musisz im zostawiać te wszystkie dobrocie na wierzchu Wielbłądziu to Dranie nie będą miały potrzeby szukać ich w szafkach 8)

Wiesz, tylko cholibka trudno mi jakoś przewidzieć, co może być dobrością dla tych półgłówków :twisted: : bo papierowe chusteczki 8O ? albo co najmniej roczne, skamieniałe cukierki 8O ?
O, właśnie wzięłam sobie z lodówki jabłko i Juliś swoim starym zwyczajem zaczął tańczyć wokoło mnie jak derwisz - jak zwykle na widok oraz zapach większości warzyw lub owoców :roll:

Czyżby lubił owoce ?

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 02, 2010 19:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Tak, Licho uwielbia owoce. Najbardziej na świecie duże, dojrzałe morele i melona cantaloupe, ale jabłka też mu smakują 8O :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 02, 2010 19:31 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Tak, Licho uwielbia owoce. Najbardziej na świecie duże, dojrzałe morele i melona cantaloupe, ale jabłka też mu smakują 8O :roll:
To fajnie :D , niema to jak urozmaicona dieta :wink: nie to co moje panny :(

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lut 03, 2010 20:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wróciłam dzisiaj do domu później niż zwykle i dałam Draniom w ramach zadośćuczynienia saszetki miamorki (idzie minimum 6 na raz, nie dziwcie mi się, że bywają tak rozpieszczane tylko od wielkiego dzwonu :oops: ). Prawdę mówiąc, zrobiłam to trochę z powodu wyrzutów sumienia: bo jedno dziecko karmię miamorami na co dzień, podczas kiedy reszta może o takich luksusach jedynie śnić :oops: ... Zżarły. A teraz pousadawiały się na kanapie oraz na dywanie i siedzą - o, przepraszam, Maciek jeszcze nie siedzi: podszedł do misek z chrupkami i dopycha się sanabelle :roll:

A ja puchnę. Nie wiem, czy coraz bardziej (bo tak się czuję, ale może to tylko autosugestia), czy jestem spuchnięta cały czas tak samo - w każdym razie dzisiaj przez cały dzień w pracy, siedząc za biurkiem w nabitych do rozpuku dżinsach, miałam wrażenie, jakbym za chwilę miała pęknąć :roll: Zapisałam się do dwóch lekarzy, rzecz jasna na prywatne, słono płatne wizyty :twisted: , niestety dopiero na koniec lutego i pierwszą połowę marca - wcześniejszych terminów nie było :twisted: Oszaleję, jeśli cały czas będzie tak jak jest :( (a lekarz też nie pomoże jednorazowo, leczenie zapewne potrwa kolejne kilka miesięcy :roll: )

Wielbłądzio

Post » Śro lut 03, 2010 21:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Hej, hej, Wielbłąd :) Rzadko zaglądam, bo zazwyczaj wracam do domu po 20. W pierwszej kolejności muszę oporządzić Jaśniepaństwo :twisted: a na forum obskakuję najpierw wszystkie aktualne akcje z kotami :roll: Dzisiaj to już mi się przytrafiła jakaś zupełna abstrakcja. Zadzwoniła do mnie karmicielka z Pragi, której kiedyś z jopop łapałyśmy koty. Nagrała mi się na sekretarkę, żeby nie łapać jakieś czarnej kotki 8O Oddzwoniłam właściwie tylko po to, żeby poinformować, że ja o niczym nie wiem, a z ....łapką kontakty zerwałam ponad rok temu. No i dowiedziałam się o jakiś dwóch kotach po zmarłym, które trafią do schroniska. No i po co ja oddzwaniałam :roll:
A i jeszcze przy okazji dowiedziałam się, że ta Pani Asia, to wywoziła koty zagranicę :roll: Zapewniłam, że nic takiego nie miało miejsca.

W każdym razie jestem myślami z Tobą, trzymaj się :ok:
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 22:29 przez genowefa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lut 03, 2010 22:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

No popatrz, nigdy bym na to nie wpadła, a co fakt to fakt: przecież Aśka dosyć dużo jeździ po świecie... Widocznie w tajemnicy przed wszystkimi upychała jakieś futrzane badziewie do plecaka - pewnie na handel :roll: :ryk:

Uważaj: nie nabijaj się z pewnej ursynowskiej lecznicy, bo jadowity wróg czuwa :twisted: - kto wie, czy i nie dla Ciebie nie zmajstruje w nagrodę jakiegoś pasztetu :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 03, 2010 22:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Nie nabijaj się z pewnej ursynowskiej lecznicy, bo jadowity wróg czuwa :twisted: - kto wie, czy i nie dla Ciebie nie zmajstruje w nagrodę jakiegoś pasztetu :roll:

Zapraszam, zobaczy jak się walczy z pełnosprawnym wrogiem :evil:
Edit: pełnosprawnym w sensie, że ja nie mam depresji. Miałam w pierwszej chwili napisać "równym sobie", ale to byłaby dla mnie obraza. Ja nie mam w zwyczaju w ten sposób nikomu dowalać.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro lut 03, 2010 22:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Pamiętasz takie mądre zdanie z Panny Nikt? Nie wdeptuj w g****, bo się uwalasz.
Ja niestety wdepnęłam w dwa (w to płci męskiej niestety w pełni świadomie :roll: ), to i mam za swoje. Lepiej nie ruszać i omijać na kilometr.

Dachówki (Nunek i Tadzina) i dachowiec (Maciej Kot) obsiadły mnie jak kruki i wrony ochłap :wink: , chyba wydaje im się, że będę tu z nimi siedziała do rana... Posiedziałabym bardzo chętnie (chociażby kupując za wirtualne pieniądze wirtualne ciuszki dla mojej wirtualnej Bimbo :mrgreen: ), ale gdyby w mojej robocie istniało opcjonalnie coś takiego jak druga zmiana...

Wielbłądzio

Post » Śro lut 03, 2010 22:31 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Pamiętasz takie mądre zdanie z Panny Nikt? Nie wdeptuj w g****, bo się uwalasz.
Ja niestety wdepnęłam w dwa (w to płci męskiej niestety w pełni świadomie :roll: ), to i mam za swoje. Lepiej nie ruszać i omijać na kilometr.

No masz rację :roll: Ze staropolskich przysłów jest jeszcze jedno "Przejdziesz g*wno, a odpowiesz jak za człowieka"
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro lut 03, 2010 22:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Uważaj, bo zaraz będzie że to są pogróżki zabójstwa (że przejedziesz :wink: ) :twisted:

Chyba idę spać.
Zostawiłabym Wam przy kompie Macieja: mruczy jak szalony, więc może ma coś mądrego do powiedzenia :wink: , ale niestety: jest kompletnym analfabetą :roll: :wink:
Zresztą jak miałabym zostawić na noc otworzonego laptoka - przecież mieszka też z nami Julian Olewca :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 03, 2010 22:47 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

8O Dziewczyny nie zagalopowałyście się czasem z tym gównem?
Zakrawa to trochę pod jawne obrażanie innych :(

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro lut 03, 2010 22:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Patrz Wielbłąd ile par oczu patrzy 8O Na Twoim miejscu byłabym dumna :ryk:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro lut 03, 2010 22:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Lubię Kasię, nie widzę powodów, dla których miałabym tu nie zaglądać :)
Zresztą ma Okołojopopwe tymczasy :wink:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro lut 03, 2010 22:55 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Być może. Nie masz tylko pojęcia, co inni potrafią wyczyniać na czyjąś niekorzyść bez brzydkich słów - normalnej osobie w głowie by się to nie zmieściło.
Piszę podobne rzeczy, bo nadal mną trzęsie. Ktoś z pełną premedytacją odebrał mi ładne kilka miesięcy zdrowia. Wiem, że pewnie nie powinnam. Przepraszam Cię Kasiu, jeśli przykro Ci coś takiego czytać. Obyś i Ty nigdy nie zaznała ze strony tejże osoby czegoś podobnego.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]