Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Agnieszko - bardzo się spieszę, więc wkleje, to co napisałam rano na PW do jessi
"Nie ja - tylko Hania udostępnia miejsce u siebie
Co do Twoich dam - oddaję "moje" miejsce ( nie ukrywam, że z bólem serca, bo u mnie straszliwe przepełnienie, ale te chyba bardziej potrzebują ). A druga takze pojedzie, Hania to człowiek o wielkim sercu, nie odmówi, a dzieczyn nie powinno się rozdzielać.
Mamy zatem pięć kotów, o ile Kasia nie znajdzie innego domu i da radę zaszczepić. Dwa Twoje, dwa Kasi i jeden mój.
Mogą pojechać cztery Wasze - ale po wyleczeniu i zaszczepieniu, z opcją pomocy przy sterylizacji.
Natomiast ja z kolei mam pytanie - czy szukałyście domków przez KŻ jest tam parę osób zwiazanych ze stadninami. Bo Hania - jak już pisałam - to absolutna ostatecznosc, jest sama na 80 kotów. Kasi to na cito zaproponowałam, bo z autopsji wiem, ile kotów ginie przy punkcie transportowym"
Nie ma mnie w sieci do czwartku, zatem jak coś to telefonicznie, telefon do mnie macie
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 142 gości