Zero wsparcia na tym forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:To ja nie śpię po nocy, bo diabeł tasmański akurat wtedy musi szaleć, a Wy jej bronicie zamiast się użalać nade mną![]()
![]()
Sihaja pisze:Agata&Alex pisze:To ja nie śpię po nocy, bo diabeł tasmański akurat wtedy musi szaleć, a Wy jej bronicie zamiast się użalać nade mną![]()
![]()
Diabeł tasmański! Toż to aniołek w kocim futerku!
Agata&Alex pisze:Sihaja pisze:Agata&Alex pisze:To ja nie śpię po nocy, bo diabeł tasmański akurat wtedy musi szaleć, a Wy jej bronicie zamiast się użalać nade mną![]()
![]()
Diabeł tasmański! Toż to aniołek w kocim futerku!
aniołek owszem ale jak śpi, albo się stęskni i przyleci się tulićw każdym innym przypadku to diabeł tasmański. Teraz akurat demoluje reklamówkę
Agata&Alex pisze:Szelka już przeszła dzisiaj samą siebie![]()
Obudziła mnie o 2, potem znowu o 5
![]()
Jak ją zdjęłam z kwiatka, to wchodziła na parapet i walczyła z następnym kwiatkiem, jak zasunęłam żaluzje żeby nie mogła już wejść na parapet, to ściągnęła sznurek z rolety, w końcu ją wywaliłam z sypialni. Cyrek burczał, syczał, miauczał aż się doigrała i dostała od niego z liścia
. Jak ją wywaliłam, to siedziała pod drzwiami płakała i drapała
, to wpuściłam...
Gdy ja wstawałam o 7, to ona rozmruczana przyszła do mnie, uwaliła się gotowa do spania
Natomiast gdy wróciłam z pracy, suszki walały się po pokoju, a sznurek od rolety był przegryziony![]()
Chyba zacznę lać tę jej dupkę, tylko jak w nią trafić jak ona taka mała![]()
![]()
To ja latam, kupuje koktajle z owoców morza, a ona mi spać nie dajeod jutra o wodze i suchym chlebie będzie siedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 191 gości