Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 19:32 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Sawanka tak się cieszę :1luvu:
Serniczek

Post » Śro lut 03, 2010 19:32 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

No i oczywiście sercem cały czas jestem z Wami , ostatnie 8 miesięcy niestety tylko tak mogłam
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro lut 03, 2010 19:36 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Serniczek pisze:Sawanka tak się cieszę :1luvu:

nawet nie wiesz jak ja bo już myślałam , że nie damy rady 8)
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro lut 03, 2010 19:38 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

już jest kolejne 10 zł, z mojego bazarku :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 03, 2010 19:47 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Ja też mogę co miesiąc coś wpłacać :D jak mi zabraknie to poinformuje, że nie mogę.
Na razie zaoferuję 15 zł.

Puchatkowo nie może przestać działać :!: Dzięki Wam wiele kotów znalazło nowe domki, a i domy są bardzo szczęśliwe. W tym dom moich rodziców za co bardzo dziękuję w ich imieniu :1luvu:
Obrazek

jolciaa113

Od: Czw lis 27, 2008 20:44

Post » Śro lut 03, 2010 19:56 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

jeszcze mnie dopiszcie do listy wpłacających po dychu :) to był mój pomysł....a zostałam pominieta w podliczeniach :evil:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro lut 03, 2010 20:09 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

no i znów to samo nikt nie chce podjąc sie prowadzenia...a przeciez powiem co i jak..... :? :(
Serniczek

Post » Śro lut 03, 2010 20:10 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Dziewczyny, przecież nikt nie zabiera Puchatkowa..
Ani ja ani Serniczek nie schowa sobie tego do kieszeni i nie powie, że idzie na inne podwórko..

Bardzo się cieszę, że jest tyle deklaracji wpłat, że sawanka się pokazała, że chcecie aby Puchatkowo istniało nadal..

Niech będzie, niech pomaga kotom..
Moja delkaracja wpłat pozostaje niezmienna przynajmniej jeszcze przez kilka miesięcy..

Ale bardzo proszę, niech ktoś to weźmie od nas..

Ja osobiśnie nie mam już sił..
na kolejne linki do aukcji.. i pytania czy Puchatkowo coś z tym zrobi..
na pw z linkami do błąkających się kotów po innych miastach..
do całej działalności logistycznej..
do pamiętania komu można 'wcisnąć' kolejną skołtunioną biedę..

Do tego, że mam się wiecznie tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem, do posądzeń o pokątny handel 'persami' ze schroniska..
Do zarzutów, że oddaję koty bez sterylek.. a oddaję, owszem - zaufanym osobom z Puchatkowa..
i do wielu jeszcze innych rzeczy..
Wymiękłam.. :oops:

Mimo to nadal mam zamiar pomagać puchatym na tyle, na ile będę mogła..
Ale nie mam sił na to, o czym napisałam powyżej..
Do trzech razy sztuka..
dwa kryzysy Puchatkowa przeczekałam.. jakoś..
Ten mnie wykończył..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro lut 03, 2010 20:14 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Serniczek pisze:no i znów to samo nikt nie chce podjąc sie prowadzenia...a przeciez powiem co i jak..... :? :(

to ja poproszę na PW " co i jak"

EDIT: problemy techniczne z forum

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Śro lut 03, 2010 20:18 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

estre pisze:
IKA 6 pisze:Wróciłam z wyziebionym maluchem i podsumowałam. Aamms popatrz:
To deklaracje miesieczne na teraz: 10,- Jerzykowa
10,- IKA 6
Molly 88
10,- Sis
50,- Siean
10,- Alix 76
bazarek xandra
To daje stałego dochody około 100,- Potem bedzie lepiej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jeszcze kiwi, Amika6 oraz KasiaG.

I Basica :1luvu:
(przepraszamy za przeoczenie)

Jeszcze aamms, jolciaa113 :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro lut 03, 2010 20:23 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

estre pisze:
estre pisze:
IKA 6 pisze:Wróciłam z wyziebionym maluchem i podsumowałam. Aamms popatrz:
To deklaracje miesieczne na teraz: 10,- Jerzykowa
10,- IKA 6
Molly 88
10,- Sis
50,- Siean
10,- Alix 76
bazarek xandra
To daje stałego dochody około 100,- Potem bedzie lepiej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jeszcze kiwi, Amika6 oraz KasiaG.

I Basica :1luvu:
(przepraszamy za przeoczenie)

Jeszcze aamms, jolciaa113 :D

ja też , niestety nie stale ale w miarę możliwości 5-10 zł wpłacę
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 20:46 przez sawanka1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro lut 03, 2010 20:24 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

I jeszcze ja ,wiele nie mogę, Aamms wiesz dlaczego ale 15 zeta co miesiąc wpłacę :oops:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro lut 03, 2010 20:35 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Serniczek pisze:wycofano się ze składek.....po prostu pieniądze przestały wpływać. Nikt nie zaufa,że je wydamy dobrze skoro nawet teraz pada opinia,że Wasze ciężko zarobione pieniądze szły na wykup z pseudo.Komu się bedzie chciało sprawdzac czy to prawda-przeczyta i pójdzie tam gdzie nie ma watpliwości-nawet nieuzasadnionych. I ja to rozumiem.

???????? Renata - podrzuć linki do oszczerstw - wq......am się :evil:
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 21:04 przez Jek, łącznie edytowano 1 raz

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Śro lut 03, 2010 20:36 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

aamms pisze:na kolejne linki do aukcji.. i pytania czy Puchatkowo coś z tym zrobi..
na pw z linkami do błąkających się kotów po innych miastach..
do całej działalności logistycznej..
do pamiętania komu można 'wcisnąć' kolejną skołtunioną biedę..

Do tego, że mam się wiecznie tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem, do posądzeń o pokątny handel 'persami' ze schroniska..

8O aamms, miałam przyjemność poznać Cię osobiście i, kurde mol, jesteś ostatnią osobą, którą posądziłabym o handel czy próby pseudohodowli 8O

powiem szczerze: nie miałam pojęcia, że Puchatkowo to cała struktura :oops: myślałam, że to ten wątek, gdzie spotykają się ludzie, którzy potrafią takim futrzastym kotom pomóc. Bo ja np, nie potrafię, nie wiem, co zrobić z takim kołtunkiem, co zresztą było już tutaj okazją do ogólnego śmiechu, kiedy wygoliłam persicy ogon :oops:
Za to wiedziałam, że jeśli zwrócę się tu po pomoc w znalezieniu dt dla takiego biedaka to taki cudem znaleziony dt jest pewny. Nie chodzi mi to, że zwalałam Wam na głowę kolejnego kota :oops: tylko o to, że jeśli zgłasza się po długowłosego dt, który Wy znacie, to znaczy, że mogę być spokojna o jego los, że nie wyląduje w kolejnej pseudo... zresztą komu ja to tłumaczę :roll:

Trochę nie zrozumiałam, jak widzę, całej tej logistyki... w łódzkim schronie działamy podobnie, ale jeśli ktoś się decyduje na wzięcie kota na dt to niestety liczy się z kosztami weta, leków, karmy, żwirku... od niedawna, dzięki Viva-Kotylion jest trochę łatwiej, ale nie wyobrażam sobie wziąć zwierzaka na tymczas, a wszelkie koszty niech ponosi ktoś inny...

Nie jestem w stanie zaoferować stałych wpłat chwilowo :oops: mam osobiste problemy mieszkaniowo-finansowe, nie wiem czy pod mostem będę mieć internet, żeby móc przelewać kasę, ale poproszę o nr konta na pw...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 03, 2010 20:59 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

jak ustalicie, że działa wszystko dalej, dajcie nr konta na PW, bo nie mam :oops:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]