Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 14:43 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

AniHili pisze:Mogę zrobić jakieś fajne ciasto ;-) Więcej nie umiem :P

No wreszcie ktoś, kto umie tyle samo co ja :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 03, 2010 15:07 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

AYO pisze:Mam napisac jakieśfajneciasto czy uściślisz :roll: :wink:

Hmmm...dajcie pomyśleć do wieczora ;-)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lut 03, 2010 15:08 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 03, 2010 17:44 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

AYO myślę, że Bydgoszczanki można dopisac do listy uczestniczek Sabatu :mrgreen:
Matahari
Tiris
Madziabrau
ola19
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lut 03, 2010 18:31 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Siostry, przepraszam, że zmącę imprezowy nastój, ale w Puchatkowie źle się dzieje ... viewtopic.php?f=1&t=95789&start=765

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lut 03, 2010 19:08 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Czytałam Siostro alix76 :(
Jednak uważam, ze nie wolno na dziewczyny naciskać. Każdy ma ograniczoną wytrzymałość... W pewnym sensie je rozumiem.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 03, 2010 19:15 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

villemo5 pisze:Czytałam Siostro alix76 :(
Jednak uważam, ze nie wolno na dziewczyny naciskać. Każdy ma ograniczoną wytrzymałość... W pewnym sensie je rozumiem.

Naciskać absolutnie, przecież ta działalność to tylko Ich dobra wola i chęci, każdy robi tyle, ile daje radę. Po prostu, nie wiedziałam, że aż tak cienko jest tam finansowo, zadeklarowałam ze swej strony symboliczną składkę i tyle. A o jakichś niesnaskach dopiero tam przeczytałam i przykro mi się zrobiło ...

alix76

Post » Śro lut 03, 2010 19:19 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Ja je rozumiem, bo zarzuty ze strony tych, którzy nic nie robią, tylko pouczać i osądzać potrafią są rzeczą podłą...
I czasem wytrzymałości brak. Dlatego nie umiem nakłaniać dziewczyn do zmiany decyzji. To są ich emocje i trzeba je uszanować.
Jeśli idzie o składki... Ja akurat naprawdę nie jestem w stanie pomóc.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 03, 2010 19:24 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Villemo, my doskonale rozumiemy... Nawet nie śmiemy prosić Was o wpłacanie składek...
Źle się dzieje od roku. Coraz mniej osób chce nam pomagać (nie tylko finansowo, głównie chodzi o tymczasowanie), coraz więcej ma jakieś pretensje. Dziewczyny mają po prostu dosyć :(

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro lut 03, 2010 19:30 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Estre! Pół biedy jak nie pomagają...
Ja jestem zdania - nie chcesz pomóc - OK :!: Ale przynajmniej nie przeszkadzaj. Ale nie... Najlepiej samemu nic nie robić a czyjeś działania niszczyć. Dlatego ja się dziewczynom nie dziwię. W obliczu pojawiających się oskarżeń... Tym bardziej.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 03, 2010 19:34 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

estre pisze:Villemo, my doskonale rozumiemy... Nawet nie śmiemy prosić Was o wpłacanie składek...
Źle się dzieje od roku. Coraz mniej osób chce nam pomagać (nie tylko finansowo, głównie chodzi o tymczasowanie), coraz więcej ma jakieś pretensje. Dziewczyny mają po prostu dosyć :(

Pozwolę sobie na małą prywatną refleksję:
uwazam, ze najwiekszym problemem stał się brak elastyczności, który od pewnego czasu się ujawnił w odniesieniu do zgłaszających się domów tymczasowych, że np. nie to miasto, czy, że potencjalny DT nie jest odpowiednio zakocony - jest wiele możliwości sprawdzenia zgłaszających się DT i monitorowania, co się dzieje, a tymczasem w pewnym momencie potrzebujące koty zaczeły trafiać do garstki ciągle tych samych domów, przekoconych już maksymalnie, a co za tym idzie - nie mogących siłą rzeczy zaoferować równiez własnego minimalnego zaplecza finansowego. A niestety brak elastyczności zabija każdą nawet najbardziej potrzebną idee :( I nie dotyczy to samego Puchatkowa. Rozprzestrzeniająca się zaraza wzajemnej podejrzliwości na forum nie służy nikomu :(

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Śro lut 03, 2010 19:38 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Zrobił się kwas i to straszny...
Jednych się rozlicza niemal z własnych bułek, do innych pompuje się kasę i nikt o nic nie pyta.
Trzeba robić swoje, ale starać się działać z głową.
Dzięki Puchatkom miałam odwagę wyciągnąć z piekła Isadorę. Bo wiedziałam, że mogę liczyć na pomoc doświadczonych osób w szukaniu domu. W dodatku kotka dostała wsparcie finansowe, co miało ogromne znaczenie.
Ten nie popełnia błędu, kto NIC nie robi. Ale Sernik i aamms naprawdę potrzebują odpocząć. Mocno trzymam za nie kciuki.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 03, 2010 20:04 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Dzyśka pisze:Mam pytanie: czy wirusy panleukopenii wyżywają w takich warunkach pogodowych? A jeśli tak to czy niedotykanie dziczków w czasie dokarmianie ich i odśnieżania ich budy wystarczy, żeby nie narazić mojego kota na kontakt z nimi? Może to głupie pytania, ale ja mam panleukofobie :oops:

Dzyśka - jak rezydent zaszczepiony to nie ma stracha :ok: Nie mam wiedzy czy przy temperaturze - 20 st. C pp ginie :? Na logikę powinno go wymiatać, ale to badziajstwo jest tak zmutowane, że czort znajet :twisted:

Ja miałam kontakt z pp - przy kotach piotrkowskich - i moje nieszczepione dostały surowicę. Ale moje dwa są nieszczepione bo nie mogą być :twisted: Kika - za stara już, a Aluś jest w ciągłym nawrocie kk :twisted:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro lut 03, 2010 20:17 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

No szczepiony jakoś w lecie był, ale tylko raz, a na białaczkę go nie szczepiłam, bo mi odradzono i mam lęki tak ogólnie. Dzięki A59 :ok:

Właśnie zagłębiam się w wątek yorków (na Puchatkowie też wcześniej byłam) i to po prostu straszne co tam się dzieje :?

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lut 03, 2010 20:21 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Przeczytałam ten horror i, Siostro Prezes, zdecydowanie rozumiem zniechęcenie dziewczyn ... ale tak czy owak szkoda :(

alix76

[poprzednia][następna]