Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 18:00 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Nie likwidujcie Adopcji Puchatkowa :!: :!: :!: :!: :!: :!:
To tylko chwilowy kryzys ,wszystko się pomału wyjaśni ....

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro lut 03, 2010 18:04 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :((((

aamms pisze:Wygląda na to, że to co napiszę, to tylko potwierdzenie stanu faktycznego..
Puchatkowa już nie ma..
Dziękuję wszystkim członkom Puchatkowa za pomoc, za wspólne działania, za ratowanie kotów..
Bez Was nie dało by się zrobić niczego..
A tak te kilkadziesiąt uratowanych kotów ma domy, są szczęśliwe i bezpieczne..

aamms

Już o tym pisałam - napiszę jeszcze raz.
Puchatkowo to nie żadna instytucja, fundacja, organizacja.
To idea. Mówiąc - "działam w Puchatkowie" znaczy pomagam puchatym, rasopodobnym
Ten wątek to dla mnie przynajmniej nie kasa, ale informacja gdzie jaki kot potrzebuje pomocy. Jeśli z mojego terenu - rozglądam sie, co mogę zrobić, a nie czekam na pomoc z kasy, bo inaczej nie pomogę ... to nie tak.

Proszę, niech wątek zostanie - proszę, wklejajcie linki i info o kotach "puchatych" potrzebujących pomocy. Na pewno jest ktoś kto myśli podobnie do mnie - dle niego będzie to wątek informacyjny.
Nasza sieciomafia mimo wszystko działa, może teraz bardziej poza forum, ale jednak.

Pozdrawiam wszystkich puchatkowiczy :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 03, 2010 18:09 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :((((

Avian pisze:
aamms pisze:Wygląda na to, że to co napiszę, to tylko potwierdzenie stanu faktycznego..
Puchatkowa już nie ma..
Dziękuję wszystkim członkom Puchatkowa za pomoc, za wspólne działania, za ratowanie kotów..
Bez Was nie dało by się zrobić niczego..
A tak te kilkadziesiąt uratowanych kotów ma domy, są szczęśliwe i bezpieczne..

aamms

Już o tym pisałam - napiszę jeszcze raz.
Puchatkowo to nie żadna instytucja, fundacja, organizacja.
To idea. Mówiąc - "działam w Puchatkowie" znaczy pomagam puchatym, rasopodobnym
Ten wątek to dla mnie przynajmniej nie kasa, ale informacja gdzie jaki kot potrzebuje pomocy. Jeśli z mojego terenu - rozglądam sie, co mogę zrobić, a nie czekam na pomoc z kasy, bo inaczej nie pomogę ... to nie tak.

Proszę, niech wątek zostanie - proszę, wklejajcie linki i info o kotach "puchatych" potrzebujących pomocy. Na pewno jest ktoś kto myśli podobnie do mnie - dle niego będzie to wątek informacyjny.
Nasza sieciomafia mimo wszystko działa, może teraz bardziej poza forum, ale jednak.

Pozdrawiam wszystkich puchatkowiczy :ok:

Avian, super napisalas :ok: i tak samo sie pod tym podpisuje.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro lut 03, 2010 18:26 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

O rety ... akurat takiej wiadomości nie chciałam przeczytać ... Dziewczyny, postawię sprawę jasno - nie mam zielonego pojęcia o opiece nad długowłosymi kotami, poza tym, że wiem, że to wyzwanie. Mogę zadeklarować 10 zł składki, jako sympatyk, jeśli to w czymś pomoże :? .

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lut 03, 2010 18:54 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

viewtopic.php?f=20&t=107223

bazarek

deklaruję co miesiąc jakiś fajny bazarek - to na pewno, z kasą jest różnie jeszcze, ale symbolicznie na pewno coś się znajdzie
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 03, 2010 19:05 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Xandra :1luvu:

Po całkowitym podliczeniu funduszy jeszcze bardziej do mnie dotarło jak wiele Puchatkowo robi.
Choćbym miała tutaj paść to nie dam zamknąć Puchatkowa i koniec :!:
Napisałam do aamms parę słów, liczę na to, że jeszcze się wycofa z deklaracji o zamykaniu...

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro lut 03, 2010 19:10 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

na wątku yorków już się nie wypowiadam, Wam radzę to samo, szkoda sił :(

xandra

Post » Śro lut 03, 2010 19:13 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

upierdliwie(a jakże!!!) powtarzam-weżcie z naszych rąk prowadzenie.Puchatkowo może dalej działac -tylko zmiana potrzebna. No naprawdę dajcie odsapnąć,chociaz i tak nie odsapniemy bo koty są i czekają.Skarbnik Estre trwa...chetni Darczyńcy są(dziękujemy)-kto poprowadzi????Kto ma trochę czasu? :D
Serniczek

Post » Śro lut 03, 2010 19:15 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Serniczek pisze:upierdliwie(a jakże!!!) powtarzam-weżcie z naszych rąk prowadzenie.Puchatkowo może dalej działac -tylko zmiana potrzebna. No naprawdę dajcie odsapnąć,chociaz i tak nie odsapniemy bo koty są i czekają.Skarbnik Estre trwa...chetni Darczyńcy są(dziękujemy)-kto poprowadzi????Kto ma trochę czasu? :D

Podpisuję się pod Serniczkiem.. :ok:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro lut 03, 2010 19:17 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Wróciłam z wyziebionym maluchem i podsumowałam. Aamms popatrz:
To deklaracje miesieczne na teraz: 10,- Jerzykowa
10,- IKA 6
Molly 88
10,- Sis
50,- Siean
10,- Alix 76
bazarek xandra
To daje stałego dochody około 100,- Potem bedzie lepiej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro lut 03, 2010 19:18 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

ja teraz już niestety średnio z czasem, wzięłam się za robotę i naukę ale jeśli w czymś nieregularniejszym mogę się przydać to piszcie

xandra

Post » Śro lut 03, 2010 19:20 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

IKA 6 pisze:Wróciłam z wyziebionym maluchem i podsumowałam. Aamms popatrz:
To deklaracje miesieczne na teraz: 10,- Jerzykowa
10,- IKA 6
Molly 88
10,- Sis
50,- Siean
10,- Alix 76
bazarek xandra
To daje stałego dochody około 100,- Potem bedzie lepiej :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jeszcze kiwi, Amika6 oraz KasiaG.

estre

Post » Śro lut 03, 2010 19:25 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

aamms pisze:
Serniczek pisze:upierdliwie(a jakże!!!) powtarzam-weżcie z naszych rąk prowadzenie.Puchatkowo może dalej działac -tylko zmiana potrzebna. No naprawdę dajcie odsapnąć,chociaz i tak nie odsapniemy bo koty są i czekają.Skarbnik Estre trwa...chetni Darczyńcy są(dziękujemy)-kto poprowadzi????Kto ma trochę czasu? :D

Podpisuję się pod Serniczkiem.. :ok:

Nie ma takiej opcji ;)

estre

Post » Śro lut 03, 2010 19:30 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

Królewny....komu Puchatkowo powtarzam..... :D
Serniczek

Post » Śro lut 03, 2010 19:30 Re: Adopcje Puchatkowa5.. kończymy działalność.. :(((( s. 52..

u mnie w domku wychodzimy na prostą , niektórzy wiedzą co to oznacza :oops: dużo nas to wszystko kosztowało ale było warto , po feriach mogłabym wziąść do siebie jakiegoś puchatego na tymczas (niestety tylko babskie i nie z grzybicą :oops: ) ale za to jedzonkiem podzielą się z nią moje panienki , nie będzie to pomoc cały czas dostępna ale postaram sie w miarę możliwości jak najczęściej
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

[poprzednia][następna]