miszelina pisze:Marcin R. - dysponuje nr telefonu jego żony. I mailem.
no to raczej nie ten sam, ale też bardzo troszczy się o żonę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Marcin R. - dysponuje nr telefonu jego żony. I mailem.
Akima pisze:Pieniądze już na koncie więc mogę głośno powiedzieć, że na sterylizację Podwawelszczaków wpłynęło 200 zł + Cammi 60 zł, daje nam razem kwotę 260 zł. Jeśli liczyć, że sterylka kosztuje 60 zł to możemy wysterylizować 4 kocice.![]()
Ja jestem za złapaniem burej rodziny. Tam są co najmniej 3 panienki. Dały do siebie podchodzić więc może jest szansa, że jest poprostu włozymy do kontenera.
Jak szefostwo się zapatruje ? Czy u Komendy można przetrzymać dziewczyny ? Czekam na zielone światło.
Szukam też chętnych do łowów. Mile widziani kandydaci z samochodem bo nie wiem gdzie Komenda jest.
Akima pisze:Tweety pisze:
koło Ogochy, ul Chmieleniec, to Ruczaj. Masz zielone światło tylko przetrzymanie na Kocimskiej, więc musi tam być miejsce a klatki królicze są w ...lesie.
Czekam w takim razie na informację kiedy klatki będą. Chciałabym zt ego burego stada odłowić odrazu 3 kotki. Mama i dwójka dzieci - ok 6 miesięcy. chyba muszę zadzwonić do Komendy, zeby zapowiedziec się jak już będą klatki. Noemik łapiesz ze mną bo nie widzę chętnych.
Międzyczasie zbieramy nadal na resztę sterylek.
j3nny pisze:czy Ryfka ma juz dom?
Tweety pisze:j3nny pisze:czy Ryfka ma juz dom?
teoretycznie tak ale w praktyce ma czekać do maja aż pani przeniesie się do Krakowa, na razie zaadoptowała ją wirtualnie
j3nny pisze:Tweety pisze:j3nny pisze:czy Ryfka ma juz dom?
teoretycznie tak ale w praktyce ma czekać do maja aż pani przeniesie się do Krakowa, na razie zaadoptowała ją wirtualnie
czyli juz nie oglaszac?
j3nny pisze:to ja jeszcze mam zbiorcze pytanie
podejrzewam, ze te kociaki sa juz w domach, ale potrzebuje potwierdzenia:
Nadia
Fasola
Edek
Hugo
Felicja
Franio
Czupa
Akima pisze:Jakby zabrakło wam czarnych kotów to mam dwupak do wydania od Pana I:
http://www.allegro.pl/item910400758_simba_i_nala_koci_czarny_duet_szuka_domu.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 363 gości