vega36 pisze:Kiedy dokładnie jest Światowy Dzień Kota?
Wypada 17 lutego

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
malgosia_07 pisze:
Zapowiada się ciekawie...
A czy to prawda że jest konkurs na wystrój klatki???.... gdzieś obiło mi się o uszy...
vega36 pisze:[
Kiedy dokładnie jest Światowy Dzień Kota?
etulka pisze:jesli dobrze zrozumialam to do 6 02 (wczesniej bylo do pierwszego)
MAGDZIOL pisze:Jak to jest z potwierdzeniami.Ostatnio słyszałam informację,że wysyłane są zbiorcze listy do klubów i tam jest potwierdzana przynależność.Czy to prawda?
MariaD pisze:Dobrze by bylo by organizator wystawy to potwierdził, bo inaczej na pustym mailu będe miec pieczątke klubu.
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Jak to jest z potwierdzeniami.Ostatnio słyszałam informację,że wysyłane są zbiorcze listy do klubów i tam jest potwierdzana przynależność.Czy to prawda?
Ja dostałam pustego maila po zgłoszeniu elektronicznym. Nie moglam potwierdzić zgłoszenia, bo nie bylo linka.
P.Irena zadzwoniła do mnie prosząc o potwierdzenie i na moją informację, że mam pustego maila odpowiedziala, że nie jest potrzebne potwierdzenie z klubu bo ona to robi wysyłając listy do klubów.
Dobrze by bylo by organizator wystawy to potwierdził, bo inaczej na pustym mailu będe miec pieczątke klubu.
Mysza pisze:MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Jak to jest z potwierdzeniami.Ostatnio słyszałam informację,że wysyłane są zbiorcze listy do klubów i tam jest potwierdzana przynależność.Czy to prawda?
Ja dostałam pustego maila po zgłoszeniu elektronicznym. Nie moglam potwierdzić zgłoszenia, bo nie bylo linka.
P.Irena zadzwoniła do mnie prosząc o potwierdzenie i na moją informację, że mam pustego maila odpowiedziala, że nie jest potrzebne potwierdzenie z klubu bo ona to robi wysyłając listy do klubów.
Dobrze by bylo by organizator wystawy to potwierdził, bo inaczej na pustym mailu będe miec pieczątke klubu.
no robi
dlatego np EKKR ostatnio nie sprawdzał potwierdzeń
d_anek pisze:MariaD pisze:Dobrze by bylo by organizator wystawy to potwierdził, bo inaczej na pustym mailu będe miec pieczątke klubu.
no i proszę - MariaD i znów problem![]()
ja sobie z MariąD porozmawiam, osobiście![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maarii, sebas1137 i 12 gości