qlenka - ja wierzę że miałaś w tym swój olbrzymi udział - choćby przez te zdjęcia - one naprawdę są fenomenalne. Przez nie ja do matki po północy maile wysyłałam czy by nie wziąć któregoś

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joshua_ada pisze:qlenka pisze:hej,
jasne - możesz wykorzystać co chcesz - zdjęcia, treść.
zdjąć moje ogł. z allegro?
będę niedługo w Koterii - co mam wówczas powiedzieć?
pozdrawiam
Dzięki!
W sumie to jak uważasz. Opłacasz koszt aukcji, więc Twoja decyzja.
My na pewno aukcję zostawimy do końca trwania, więc jak zdejmiesz to kota nie zostanie bez ogłoszenia.
Z drugiej strony dwie aukcje podwajają szanse koty, tylko nie wiem czy to fair... No i nad kotą pieczę trzymają Kocie Adopcje.
Może chcesz zamieścić zamiast niej innego kota, który nie ma jeszcze nawet cienia szansy?
W każdym razie jak chętny potwierdzi mi na 100% to oczywiście od razu dam znać.
Kotka z tego co wiem, nadal kichaDziś będę dzwonić, dowiem się jaki dalszy los, kiedy sterylka itp.
Potem bierzemy kotę (ja, ynka lub Poddasze) cokolwiek by nie było z nowym domkiem. Na ulicę nie wróci.
qlenka pisze:Poddasze, Efcia, ja też się bardzo cieszę, że wszystko się jakoś układa i mam nadzieję, że dostanę info z Koterii, jeśli trzeba będzie przyjechać jakiegoś kota obfocić
Efcia1 pisze:qlenka, wczoraj wieczorem przywiozłam do Koterii burego kociaka, jakieś 4 m-ce (wstyd się przyznać ale nawet nie wiem jakiej płci), jest bardzo przestraszony ale nie agresywny. Bardzo zaflukany a w dodatku prawdopodobnie po przebytym złamaniu przedniej łapki, nie staje na nią
W najbliższych dniach (jutro, pojutrze) pojadę z nim na rtg, może uda się jeszcze coś z tym zrobić. W każdym razie już wiem, że nie powinien wracać tam skąd go zabrałam (piwnica na Saskiej Kępie), bo jedno z jego rodzeństwa zostało zamordowane a po kolejnym ślad zaginął, został sam z maluchów. Będę szukać mu domku. Pomożesz w razie czego z fotkami i ogłoszeniem?
Poddasze pisze:jak będzie ogłoszenie a Poddasze wydoli to wstawimy też na naszą stronkę. Już wiem od kogo ściągać opisy i fociszcze(qlenka - moje guru
)
15pietro pisze:co siedzi w klatce numer 7? Ta koteczka jest po prostu zjawiskowanie dość, ze ma najsłodszy pyszczek jaki widziałam od dawna to do tego wygląda na super miziaka.
genowefa pisze:Dziś Koterię opuściło trzech szczęściarzy:
1. Biało-bura koteczka z klatki nr 18 pojechała do moniki794![]()
2. Bura koteczka z klatki nr 19 pojechała do Poddasza i Mamuśki![]()
3. Bury kocurek z klatki nr 47 pojechał do Poddasza i Mamuśki![]()
Bardzo pilnie szuka DT/DS koteczka z klatki nr 50! Koteczkę tą złapałam w ręce. Mizia się, strzela baranki i ugniata. Jest na razie chora i wysokiej ciążyMa w związku z tym trochę czasu.
To jest jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=106809&start=15
qlenka, jakbyś była w Koterii to zrób jej proszę, jakieś sensowne zdjęcia i wstaw do wątku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości