tyfuska z córką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:
Del dobrze ze zgłosiłaś rzeczywiście na drugim zdjęciu jest piękny rudo biały kot
solaris pisze:kinga-kinia pisze:
Del dobrze ze zgłosiłaś rzeczywiście na drugim zdjęciu jest piękny rudo biały kot
ja widzę biało czarnego ale może ten rudo biały sobie poszedł
dorot pisze:nie widzę, aukcja została usunięta przez pracownika allegro
i bardzo dobrze
sabina skaza pisze:już do niej piszę!!!!!!!!!wyślę fotki puzonika.
kinga-kinia pisze:Sabina koty w stoczni mają sie dosyć dobrzeSzkoda ze tylko my czyli PKDT o nie dbamy w sensie takim że codziennie jeździmy karmimy je,leczymy chore koty,sterylizujemy kotki ,szukamy domów kotom miziakom .Czemu robimy to całkiem sami gdzie są inne organizacje ?
Zrobić zbiórkę karmy i zbiórkę pieniędzy na konto to pikuś z tym co my robimy codziennie w te mrozy.
Ciągle zadaję sobie pytanie dlaczego tylko my ? Bo tylko nam nie jest obojętny los tych kotów ? Robimy to za darmo a wręcz dopłacamy.Czy ktoś kiedyś doceni to co robimy dla kotów ?
sabina skaza pisze:ja juz nie mogę się patrzeć na te mrozy. koty stoczniowe to mają dobrze. budki, jedzonko, a inne osiedlowe giną bez możliwości schronienia. żebyśmy mogły więcej, żeby kasa się nie konczyła a wolontariuszy nam przybywało. serce mi się kroi jak sobie pomyślę, ile zwierząt padło juz tej zimy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości