S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 19:52 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dorota Wojciechowska pisze:Obrazek

Becikowe Ci sie należy jak nic :D :wink:
Za zdrowie bidulki , za ogonek .......... :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 02, 2010 20:29 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

bubor pisze:

Ty Paweł jak cos powiesz to boki zrywać :ryk:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lut 02, 2010 23:30 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

No to nie muszę juz przedstawiać Mojego Nowego nabytku. Marta zaprezentowała ją idealnie :wink:

NUKA - bo tak ma na imię - siedzi w klatce. Jest bardzo ciekawa świata. Bardzo by chcieli pobawić się z Nikosiem ale mała przynajmniej do piątku siedzi w klacie. Duzo śpi, ale to nie osowiałość. To taki sen próbujący nadrobić zaległości. Widać, ze jej zycie nie rozpieszczało i czuje się nawet w klacie jak w 7 -mym niebie :roll: Co z reguły dla kotów jest tragedią. Choć jakoś tą klatę tak naprawdę to wszystkie tymczasy lubią - przynajmniej na początku :mrgreen: Nuka tez ma apetycik i to spory. Dała by się zabić za ulubione puszki Nikosia :ryk: No ale cóz na razie zarcie ma wydzielane, bo wątróbka się powiększyła. Ktoś ją porządnie nafutrował nim do mnie trafiła i musimy popracować nad prawdiłową akcją jelitek :lol: Damy radę :lol:

Hahaha........Marta Ja obstawiałam ze nie wytrzymam bez kota dłuzej niz 3 dni. A tu proszę nie wytrzymałam 2 tygodni pobytu z jednym kotem. A co dopiero bez zadnego podopiecznego :roll:
MIKUŚ

Post » Wto lut 02, 2010 23:52 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Zaraz z banerkami zrobię porządek, ale coś mi kiepsko chodzi w tej chwili internet :?
Przywiozłam dziś do kociarni Festi, byłam z nią jeszcze u weta na kroplówce i antybiotyku. Wiesiu dzięki wielkie że będziesz jeździł z nią przez te 2 dni do weta :1luvu: ja niestety muszę jutro jechać na delegację i wrócę dopiero w czwartek wieczór, proszę karmcie Festę strzykawą bo dalej nic nie chce samodzielnie jeść i koniecznie przemywać jej nosek bo ma zatkany od kataru :(
W piatek albo w niedzielę jadę do schronu i przywożę pozostałe kociaki, które tam zostały, tak że znajdzcie miejsce dla Dyzia bo On dość aktywny w zaczepianiu innych kotów, a jak zauważyłam woliera cała zajęta kotami :? ni z gruszki ni z pietruszki :? no cóż całej jednej dzielnicy chyba nie musimy oczyscić ze wszystkich kotów :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 03, 2010 7:48 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam się z rana
zaś sypie :( :evil:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lut 03, 2010 7:59 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

ewaci pisze:
Dorota Wojciechowska pisze: Taką oto Tunie mam bidulkę.

No to teraz obie mamy Tunie :D Tylko, że ja na stałe :D A Tunie, jak samo imię wskazuje, uwielbiają rybki, zwłaszcza tuńczyki :D
Moja Tunia trzyma wszystkie łapki za zdrówko sosnowieckiej Tuni :ok: :ok:

:1luvu: O jak milo że nam Pani kibicuje :D
Bardzo dziekujemy za kciuki napewno są potrzebne.
A Tunie cóz moja troszkę polubiła juz kurczczka na maśle. Oj co za szczęście dla mnie bo zapach kota zdecydowanie się poprawił :ryk:
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 13:05 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 03, 2010 8:04 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

bubor pisze:

No Paaaaaweł :ryk: toż pomysl.
A może jeszcze coś dla matki samotnie wychowującej :kotek: :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lut 03, 2010 8:39 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dorota Wojciechowska pisze:
bubor pisze:

No Paaaaaweł :ryk: toż pomysl.
A może jeszcze coś dla matki samotnie wychowującej :kotek: :ryk:

No prosze jaka pazerna już Pawel optuje za becikowym ,a ta jeszcze chce dodatek dla matki smotnie wychowującej dziecko.No coś takiego :roll: :ryk:

mar_tika

Post » Śro lut 03, 2010 9:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Witajcie srana :lol:

No cóz Festi absolutnie nie chce współpracować. Nie wiem czy coś z niej będzie :lol: Dla takiego kota - chorego nie jest dobrym pomysłem pobyt na kociarni. Przydał by się dla Niej Dom Tymczasowy - ale taki, gdzie będzie mogła przebywać do momentu adopcji!!!
MIKUŚ

Post » Śro lut 03, 2010 9:03 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dorotko - samotna matko wychowująca "dziecko" za becikowe :mrgreen: Proponuję kolejne "dzieci" a stawka na wychów wzrośnie :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro lut 03, 2010 15:33 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Dziś gang czarno-futrych kotów opanował szafę :D
Oto Rami,Pedzel i troszkę dalej Sheba
Obrazek
A to trójka rodzeństwa którą wraz z mamuską przywlekla Baśka.Jak mnie wzrok nie myli 3 kocurki i wcale nie super oswojone!
Ten maluch Kacperek fajny w sumie nadaje sie do adopcji na już
Obrazek
drugi pingwin bardziej wystraszony niż dzikus
Obrazek
a ta franca dzikus na 100% podrapał mi ręce i użarł!
Obrazek
Maluchy mają ok 5 mies.

mar_tika

Post » Śro lut 03, 2010 15:59 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Festi już po wizycie u weta, dostała to co miała dostać a reszta zaleceń i du...coś tam, przypięte do boksu. Basiu oceń kicie i jak trzeba to podaj wieczorem to co trzeba. :wink: DZIĘKI !!
Jutro też z nią pojadę :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro lut 03, 2010 18:16 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam wieczorową porą
śliczne te czarne :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lut 03, 2010 22:30 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Nasza najmlodsza coreczka juz jest dorosla :placz:
Bente ma rujke... wywija kuperkiem i sie wydziera...
chlopcy niestety ja ignoruja :twisted:
TZet sie cieszy, bo mala zrobila sie przylepna i przychodzi do niego na mizianie.

Kastrowac bedziemy ja w marcu, bo jeszcze od czasu do czasu kicha.
Jedynym pelnojajecznym kocurem w domu jest moj TZet,
czyli nie ma niebezpieczenstwa, ze doczekamy sie wnukow :twisted:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw lut 04, 2010 7:54 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

moni_citroni pisze:Nasza najmlodsza coreczka juz jest dorosla :placz:
Bente ma rujke... wywija kuperkiem i sie wydziera...
chlopcy niestety ja ignoruja :twisted:
TZet sie cieszy, bo mala zrobila sie przylepna i przychodzi do niego na mizianie.

Kastrowac bedziemy ja w marcu, bo jeszcze od czasu do czasu kicha.
Jedynym pelnojajecznym kocurem w domu jest moj TZet,
czyli nie ma niebezpieczenstwa, ze doczekamy sie wnukow :twisted:

:ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

[poprzednia][następna]