Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 17:11 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

ASK@ jestem pod wrażeniem. Czekam zatem do piatku na ostateczne decyzje. Powodzenia malutka przytulanko, żeby Ci sie w zyciu poszczęściło :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto lut 02, 2010 19:39 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

i hopamy :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Wto lut 02, 2010 19:47 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

Dyspozycje wydane, to i domek się znajdzie.
I musi być naj, naj, naj... bo na takiego trójłapka trzeba sobie zasłużyć.
One są niezwykłe. Niesamowite.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 02, 2010 20:21 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

Jak weszłam dziś do domu to Fionka siedziała a własciwie była rozpłaszczona na kolanach TZ.Łaskawie podniosła tylko głowinę. Obiadek wstawiłam i polazłam zmienić zmiane :wink: Fionka jak lezy na kolanach to tak powoli wyciaga łapiny przednie i wisi.A dziś zamiast wisiec to zsunęła sie i poszła na zwiedzanie.Wypuściła sie az do przedpokoju.Widziałam w lustrze jak łaziła na miekkich nóżkach.Wróciła ,pobawiła sie piłeczka i myszką i poszła do pudełka polezeć.Takie po kefirkach,wyłozone gałgankami i postawione pod stolikiem. Nawet na klatkę nie spojrzała.Dzielnie zniosła zapuszczanie masci do uszu. Teraz lezy sobie w pudełeczku i naszych wcale sie nie boi. Nawet psa olewa. Zreszta nasze przyjęły ja jako kolejny dopust z którym trzeba sie pogodzic :mrgreen: Mało dziś zjadła,tylko troszkę wypiła.
Jest wzruszajaca jak tak bryka na trzech nóżkach i jeszcze ten brak ogonka. I ta nieśmiała zabawa piłeczka.TZ długie chwile potrafi z nia siedzieć i myszką sie bawic. I bardzo sie martwi,czy mała znajdzie kochajacy dom.Bo takich narwańców trudno spotkać.Nie mówię o miau.
Śpi teraz wyciagnieta jak strunka. Az żal ja na noc zamykac i satelite zakładać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 02, 2010 21:40 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

Maleńka :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 02, 2010 21:48 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

Miałam jakieś problemy techniczne z all..wywalało mnie :evil:
ale jest :wink:
http://www.allegro.pl/item909792371_mal ... ogrem.html
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto lut 02, 2010 22:32 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

sherina pisze:Miałam jakieś problemy techniczne z all..wywalało mnie :evil:
ale jest :wink:
http://www.allegro.pl/item909792371_mal ... ogrem.html

8O gdyby nie moje osobiste 4 i kolejne 8 niemoich to po takim opisie to sama bym ja wziela :D
Ja sie nie dziwie ze po takich ogloszeniach to sie ludzie o koty zabijaja :ryk:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Śro lut 03, 2010 7:09 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

A dziekować,dziękować :!: Wszelkie pochwały twórczosci dla tworcy miłe nad wyraz :oops: ! Czuję sie zaszczycona :lol: !Myslę o noblu-mam sznsę? :mrgreen:
Dzieki za allegro!
Mala cos za duzo siusia.wg mnie.Dzis popuscila na kocyk w klatce co jej sie nie zdarzyło.I ofukała mni-co jej sie zdarza!
Dzis rano miała gorszy humor.Moze dlatego ,że desant na jej miske moje zrobiły :mrgreen: Jak otworzyłam klatke,to Wojtek chrupkożerca wpadl pierwsz :twisted: Reszta czekała w kolejce przestepujac z nogi na nogę :roll:
Troszkę przestraszyła sie.
jak wgram(he,he-córka wgra)foty to podeślę.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 03, 2010 16:37 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

łoj nie spadamy maleńka,nie spadamy!!!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 03, 2010 18:26 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

hopamy

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Śro lut 03, 2010 22:24 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

króliczek do góry!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 04, 2010 7:19 Re: Fionka - cudna jestem, choc bez lapki - szuka DS!

Do gory, komu sliczna ksiezniczke?

GreenEvil

Post » Czw lut 04, 2010 8:21 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

małą ma apetyt i bardzo ja interesuja nasze koty.Ciągnie do nich i dobrze radzi sobie z chodzeniem. Nie chce siedzieć w klatce,ale to jej nie służy takie wychodzenie.Bardziej sie nas obawia. je i kuwetkuje. jak sie pzrełamie to mruczy, mizia sie i strasznie namolna sie robi. szczególnie TZ ja adoruje. Slicznie bawie sie myszka i naszego psa olewa.On śpi w jej pokoju. Dziś zastałam ja w łązience w zbiorowej kuwecie.Patrzyłą jak czarnuzki bawią sie. nasze koty nie fucza na nia.bardziej zainteresowane sa chrupkami i robia wpady do otwartej klatki na pzrekąske.
Fionka jak czuje sie mniej bezpieczna to wkicuje do niej i lezy.na spanko tez tam chodzi. Powoli ja wypuszczamy jak jestesmy w domu, bo powinna chodzic i poruszać sie. Musi utrzymać równowage.Dobrze jej idzie.Czasem zapomina,że lapinki nie ma i wtedy buja ja.
jak łązi dzierganie jej nie interesuje.Nienawidzi kapturka.bardzo fuczy i syczy na nas jak jej zakładamy :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 04, 2010 9:03 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ZMIENIONY KOD BANERKA :!: :!: :!:

GreenEvil pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=106693&p=5496721#p5496721
usmiechne si e slicznie o banerek dla trojlapki :)

pzdr
GreenEvil

Proszę bardzo :)

Obrazek

Kod do wklejenia

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/fionawt][img]http://tnij.org/fionkabn2[/img][/url]

I kciuki za kochający domek dla Fionki ObrazekObrazekObrazek

Edit: Drobna modyfikacja banerka
Ostatnio edytowano Śro lut 17, 2010 18:20 przez panikota, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw lut 04, 2010 10:55 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Sliczny banerek.Dzieki.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]