Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Kochani i Drodzy, niniejszym ogłaszam, iż żwir do odbioru na kocimskiej. Dziękuję tym, którzy przelali i proszę o przelew tych, którzy przelać nie mieli głowy.
Ja nie chcę być kierowcą, ja nie chcę być kierowcą.
miszelina pisze:lutra pisze:Ja nie chcę być kierowcą, ja nie chcę być kierowcą.
Obawiam się, że nie będzie wyboru![]()
Ale fajnie, że będzie nas więcej. Chyba powinno starczyć, w piątek była mowa o min. 3 osobach na każdej zmianie. Jest Akima, Patka, Kosma, Sol, Noemik, Lutra (za kółkiem), ja i w rezerwie Etiopia i Miuti. Co myśli szefostwo? Kto robi grafik?
noemik pisze:miszelina pisze:lutra pisze:Ja nie chcę być kierowcą, ja nie chcę być kierowcą.
Ale fajnie, że będzie nas więcej. Chyba powinno starczyć, w piątek była mowa o min. 3 osobach na każdej zmianie. Jest Akima, Patka, Kosma, Sol, Noemik, Lutra (za kółkiem), ja i w rezerwie Etiopia i Miuti. Co myśli szefostwo? Kto robi grafik?
uważam, że jednak wciąż nas za mało.
ja lutrę rekwiruję na czas odwiezienia łatka i pniny. jeszcze nie wiem, o której.
nikt więcej nie może kwestować?
a transportowo? kastapra? markopoolo? leone?
grafik ma zrobić kosma.
Miuti pisze:
Znajome nazwiska..........
miszelina pisze:lutra pisze:Kochani i Drodzy, niniejszym ogłaszam, iż żwir do odbioru na kocimskiej. Dziękuję tym, którzy przelali i proszę o przelew tych, którzy przelać nie mieli głowy.
Ja nie chcę być kierowcą, ja nie chcę być kierowcą.
Jakby moja personalna wiedziała, po co biorę urlop, to by mi nie dała.
Miuti pisze:
W klatce siedzi Dziaduś, karmiony surową wołowiną.
Poza klatką nakarmienie Dziadusia w systemie j.w. nie byłoby możliwe.
Dobrze, że sobie przypomniałam: kupic wołowinę.
j3nny pisze:ja troche z innej beczki, odnawiam ogloszenia i oczom mym ukazal sie niezly bajzel
moge prosic o wsparcie?
na pierwszy ogien - mam zdjecia Oli i Meli, ale w pierwszym poscie ich nie widze, nie ma tez tekstu - czy to oznacza, ze ich jeszcze nie oglaszac?
podobnych przypadkow jest wiele
czesto przychodza same zdjecia i nie wiadomo co dalej.
przy okazji - czy mozna prosic o podpisywanie zdjec na picassie? nie wszystkich, wystarczy pierwsze z serii z podpisem, wtedy w domysle kazde nastepne az do kolejnego podpisu to ten sam kot. gdzieniegdzie juz tak jest, ale nie wszedzie - a to by sie bardzo bardzo przydalo!
niektore koty mozna rozpoznac, ale niestety nie wszystkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], squid i 104 gości