» Wto lut 02, 2010 12:30
Re: wątek wsparcia dla zasikanych
dziewczyny moje kochane, zawsze sie slyszalo, czytalo, tutaj na forum tez, ze trzeba czekac do pierwszej rujki, tak samo od dwoch wetow uslyszalam, ze owszem sterylizacja jak najbardziej, ale po pierwszej ruji, bo wtedy jest pewnosc, ze kotka jest dojrzala plciowo i ciachniecie bedzie bardziej skuteczne - ja po tych przygodach z Ruby tez nie chce juz czekac az Zorka tą "dojrzalosc" osiagnie, wiec zapisalam obie panny na ciachnięcie rownoczesnie - to juz w piatek, wiec gryze pazury, ale chirurg dobry, polecany (dr Sierakowski), wiec mam nadzieje, ze bedzie ok!!
tych specyfikow wiele mi juz polecano...
kupiłam:
- urine off
- perfumy cytrusowe
- sode oczyszczona
- pianke do mycia obic STP
- perfumy grejpfrutowe - podobno bardzo intensywnie pachną (tż je dzisiaj kupil)
no nie wiem co jeszcze mogloby pomoc.... my w tym miesiacu jestesmy bardzo biedni finansowo, bo: mamy tylko moja pensje (sekretarską), a dodatkowe wydatki: 2 sterylki, wizyta Ruby u weta 50 zl, te specyfiki rozniaste (sam urine off, ktorego polecila nam nasza wetka to 50 zl)
chetnie bym wyprobowala tez feliwaya, ale nie mam na razie skad na niego wziac - naprawde ciezki miesiac