Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:no proszę..... ciekawe jakie jeszcze kicia ma zdolności. Może alpinistyczne, lub archeologiczne (np. wykopywanie czegoś z kosza na śmieci)
włóczka pisze: Archeologicznych na szczęście nie przejawiaAlpinistyczne jak najbardziej. Nie zdobyta została tylko jeszcze Czomolungma jednego regału, ale to tylko kwestia czasu mam wrażenie, bo ochota jak najbardziej jest
![]()
No a oprócz tego mam budzik i zmywarkę w jednym. Zmywarkę - bo spodeczek z jedzonkiem zostaje dokładnie-dokładniuśko wylizany i wsunięty pod szafkę coby się zaparł i dał wylizać do końca - a budzik... Cóż, jak duża nastawi niefutrzasty budzik i bron Boże nie wstanie jak on zadzwoni, to albo się zaczyna skrobanie w poduszkę, albo - jak dzisiaj - takie aksamitne, milutkie głaskanie łapką po ręce...Kiedyś zdarzało mi się nastawiać na wszelki wypadek dwa budziki, teraz już chyba nie muszę
pisiokot pisze:Mamciu, jaka mądralka kitka z Lizuni.
Aż nie do wiary, że ludzie się o nią nie biją
koko_ pisze:Ależ Wy się pięknie dogadałyście![]()
![]()
włóczka pisze:koko_ pisze:Ależ Wy się pięknie dogadałyście![]()
![]()
Nie no, wiesz - na razie to ja jestem wychowywana. W drugą stronę jest trochę gorzej....![]()
koko_ pisze:Ale wiesz - najważniejsze, że łapiesz o co chodzi kotku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Szymkowa i 46 gości