Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:Ja tylko przypominam, ze na razie zgłosiłam RTOZ do ankiety która zostanie uruchomiona po zebraniu 10 kandydatów lub po 5 lutego i wtedy trzeba będzie wejśc na podany w liku temat i zagłosować!
Hanulka pisze:ale fajnie, ja czekam na banerek i mam info w podpisie... chyba mozna???
panikota pisze:Hanulka pisze:ale fajnie, ja czekam na banerek i mam info w podpisie... chyba mozna???
Banerek się robi. Casting na krótkie banerkowe hasło ogłaszam![]()
![]()
Ma ktoś jakiś fajny pomysł?
kociamysza pisze:Wszystko sie da, ale nie o 5.30
Ktore futra dla Bianco?
mimbla64 PW odebralam, Kubus bedzie.
alareipan pisze:kociamysza pisze:Wszystko sie da, ale nie o 5.30
Ktore futra dla Bianco?
mimbla64 PW odebralam, Kubus bedzie.
Z nieadoptowanych u Bianco został tylko Kubuś - czyli poproszę o 2 koty do trójkąta. Dobór losowy...oczywioście losowy oprócz Pusi, Toli, Lenki, Majki, Misi i Malwinki, bo one już wiszą od wczoraj na allegro
napdon pisze:Hanulka pisze:porządki![]()
a może ktoś wie jeszcze o jakims zapomnianym wątku?
Wątki forumowych radomszczańskich koteczków, które są już w swoich stałych domkach
viewtopic.php?f=1&t=105799 Myszeńka obdarta ze skóry/Syberia
viewtopic.php?f=1&t=105777 Balbinka/Loona
viewtopic.php?f=13&t=95935 Maciuś
viewtopic.php?f=13&t=95936 Wacuś
viewtopic.php?f=1&t=98772 Gremlinek (nadal pomoc finansowa RTOZ w leczeniu oczków)
viewtopic.php?f=13&t=95931 Marcysia
viewtopic.php?f=13&t=105463 Mikuś
viewtopic.php?f=13&t=95934 Smolik i Dusia
viewtopic.php?f=13&t=99071 Kuki, od s.17 Kleksik
Hanulka,
o ile dobrze kojarzę to z Wacisiem, w grudniu do szymona 29777 pojechały jeszcze dwie siostry, Mania i Frania ( nie miały swoich watów)
bianco nero pisze: A ja przypomnę w ramach przestrogi, że w wewnętrznym głosowaniu tutaj na miau, zabronione jest spamowanie na PW w ramach agitacji na "swojego" kandydata. Pamiętajmy o tym i nie powielajmy nieświadomych błędów chociażby Sosnowca. [..]
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 98 gości