charm pisze:A ja w ramach spamu i poprawy humoru: mam nowe wieści z domu Maxa:
zdjęcie wystarczy chyba za komentarz....?
to zdjęcie jest lepsze niż komentarz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:A ja w ramach spamu i poprawy humoru: mam nowe wieści z domu Maxa:
zdjęcie wystarczy chyba za komentarz....?
Irma pisze:Cudna fotka, Max znalazł ten własciwy dom. Mam nadzieję, że na Igorka tez gdzieś czeka taki domek. Zobaczcie jak kwitnie miłość Amberkowo-Igorkowa http://www.youtube.com/watch?v=oitVWV8mSxc
moony pisze:Śliczny MAx na ślicznej fotce.
NA tym zdjęciu MAx jest bardzo podobny do tego kocurka, który się przybłąkał do mnie.
em.em. pisze:Jesteśmy po wizycie i było szczerze mówiąc ...tak sobie. Nie jesteśmy przekonane. Zobaczymy czy jeszcze się odezwie ten potencjalny dom, wątpię, ale nie jest mi szkoda. To chyba nie to![]()
em.em. pisze:Jesteśmy po wizycie i było szczerze mówiąc ...tak sobie. Nie jesteśmy przekonane. Zobaczymy czy jeszcze się odezwie ten potencjalny dom, wątpię, ale nie jest mi szkoda. To chyba nie to![]()
em.em. pisze:charm pisze:Jeśli czujesz, że to nie ten dom, to lepiej poczekać... trzymam kciuki za znalezienie tego właściwego
wiemtylko wiesz jak to jest z takimi paskudnymi typkami- robią człowiekowi coś takiego w serce, że zaczynasz czuć, że jest jeden właściwy dom- ten w którym są twoje osobiste koty
Chciałabym szybko dom dla Dominika, bo on jest gotowy, bo tak dla niego najlepiej. I z uwagi na to, że jeszcze kilka dni i całkiem mi odbije na punkcie tej małej wredoty. A nie mogę, naprawdę nie mogę
Dziś usiądę do ogłoszeń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1138 gości