Ktoś dysponuje małymi czarnymi koteczkami do adopcji? Chętnie w parze, bo ludzie deklarują mi, że chcą dogadaną parkę...
Domków nie sprawdzam. Spokojnie mogę jednak odsyłać:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:2-pak czarny kartonowy bardzo serdecznie polecany !
Zofia&Sasza pisze:jasdor pisze:2-pak czarny kartonowy bardzo serdecznie polecany !
A Sisi nie?!Onaż też Józefowska...
ewar pisze:Gdyby jednak ktoś chciał dojrzałych kawalerów,to są podkarpaccy bracia Wojtusie.Dowieziemy!
Zdrowe,kochane,miziaki.Byłam,sprawdziłam,obfociłam.Oto wątek.viewtopic.php?f=13&t=105065
orchidka pisze:ewar pisze:Gdyby jednak ktoś chciał dojrzałych kawalerów,to są podkarpaccy bracia Wojtusie.Dowieziemy!
Zdrowe,kochane,miziaki.Byłam,sprawdziłam,obfociłam.Oto wątek.viewtopic.php?f=13&t=105065
Ewar,
Ja wychodzę z założenia, że dla większości normalnych ludzi małe to takie do pół roku (nie biorę pod uwagę laików, ktorzy by chcieli oseski, bo nie wiedzą na co się piszą i że niemalże życie narażają)...
Z doświadczenia wiem też, że czasem komuś się wydaje, że chce "malusią czarną koteczkę", a przychodzi do mnie i po namolnych przytulankach mojego Kacpra - marzy by wyjść z dorosłym burasem:) Miłość jest ślepa i tyle:)
Generalnie więc właściwie mogą się tu znaleźć wszelkie miziaste:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Meteorolog1, raiya, Silverblue i 118 gości