Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Czarna niewidoma kotka na allegro: http://www.allegro.pl/item900283383_cza ... _kata.html
15pietro pisze:Ja tylko wprowadzę malutką poprawkęJednooka krówka nie jest u mnie w DT, dziewczyny razem pojadą pewnie tylko na wizytę do okulisty (jak zdobędę kontakt do jej DT). Piwniczna będzie w rękach lekarza dopiero jak uda nam się ją złapać na kastrację, czyli niezależnie od pozostałych jednooczek...a jej łapanie to będzie lepsza zabawa bo takie nie wchodzą do klatek
Nawet nie wiem czy jest sens abyście uwzględniały teraz piwniczankę bo nawet nie mam jej kiedy łapać.
marcjannakape pisze:Melduję się w nowym wątku, trochę późno
magicmada pisze:Jednooka Malwinka, wypatrzona przez magdaradek na samym krańcu kociej nadziei- w ostatniej, najniższej klatce kociego szpitalika, praktycznie niewidoczna, zapomniana. Wzięta na ręce lgnie do człowieka, ufnie przytula się i jest przeszczęśliwa. Spędziła u magdaradek na kolanach sporo czasu- nie wyrywając się, ot kot na właściwym miejscu. Co z tego, skoro musiała wrócić do klatki, gdzie nikt nie poświęci jej czasu ani uwagi.
Napisałam jednooka- bo właściwie jedno oko jest normalne, drugie jakieś malutkie, nie wiadomo co z nim będzie. Malwinka puszysty czarnuszek czeka na swoją szansę.
magdaradek pisze:Malwinka to jest przekochana kicia. Długo już jest w schronisku. Duszek686 widziała ją już latem.....
ona bardzo kocha człowieka, a koty jej nie przeszkadzają. U mnie na kolanach spędziła dobre pół godziny i w ogóle jej się to nie znudziło. Można było ją smyrkać po brzusiu, miętosić, głaskać. Uwielbia to. Jest młoda. Ząbki ma białe i ładne. Może ma około 2,3 lat? Jest niezauwazalna wśród masy czarnych kotów. Nie jest nachalna, nie zabiega o względy. A to taka przekochana kicia.
Proszę niech ją ktoś zauważy!!
alessandra pisze:z kim sie kontaktowac w sprawie kici? wie ktoś coś?
i jak -łapac kontakt z ta osoba z allegro, Bazyliszkowa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 153 gości