» Pon lut 01, 2010 16:53
Re: "Kocham Człowieki! Weź mnie ze sobą do domu" Barney szuka DS
Napisałam takie ogłoszenie całkowicie pomijające historię schroniskową. Tak jak napisała Ja-Ba w rozmowie z konkretnymi ludźmi i tak trzeba będzie to wyjaśnić. Chciałam wykorzystać tekst Gibutkowej, bo taki serdceszczipajuścij. Ja tak nie potrafię pisać. Gibutkowa, jesli Ci coś ładniejszego do głowy przyjdzie, to napisz lub popraw.
Jesli chodzi o zdjęcia, to muszę raczej dostac pliki ze zdjęciami na maila. Chyba, że ktoś mi podpowie, jak je ściągnąć ze strony. Według mnie, ze strony, to tylko można linki do zdjęć mieć.
Uroczy biało-czarny kocurek Barney szuka kochającego domu.
Barney to ok 7 miesięczny koteczek, kochający ludzi całym swym maleńkim kocim serduszkiem. Bardzo lubi przytulanie, głaskanie, a z wdzięczności prześlicznie mruczy. Jest to kotek gadający, wystarczy, że sie do niego mówi, a on pięknie odpowiada: miauuuu. W stosunku do innych kotów Barneyek zachowuje się przyjaźnie. Wesoło bawi się ze swoim kolegą Szarym, z którym mieszka w domu tymczasowym.
Barney był odrobaczany i odpchlany. Niedługo zostanie zaszczepiony i wykastrowany. Ma bardzo dobry apetyt, nie jest wybredny przy jedzeniu. Jest typowym domowym miziakiem, uwielbia przytulać się do człowieka i być brany na rączki. Barneyek szuka swojego domu i swojego Człowieka, którego mógłby pokochać z całego serca i na zawsze.
Gdyby Barneyek umiał mówić, to na pewno powiedziałby: „Ja tak kocham Człowieki! Człowieki są takie fajne! Daj mi dom... proooszęęę... No daj... Nie zajmę Ci dużo miejsca, bo jestem malutki. To jak? Mogę iść z Tobą do domu?"
Barney przebywa w domu tymczasowym w Koninie: tel......
Możliwy jest dowóz kocurka do innego miasta po wcześniejszej wizycie przedadopcyjnej.
Ostatnio edytowano Pon lut 01, 2010 17:43 przez
mimbla64, łącznie edytowano 1 raz