Zawsze im starczyło na noc.. A teraz pewnie jakieś mrozy idą i chcą robić zapasy..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KAsia Amy pisze:Pierwszy raz zarządały jedzenia o 3.00 ...
Zawsze im starczyło na noc.. A teraz pewnie jakieś mrozy idą i chcą robić zapasy..
KAsia Amy pisze:Szkoda tylko, że Mała jak się najadła to spać nie poszła tylko urządziła maraton.. A mi się tak spać chcę teraz...
KAsia Amy pisze:Dzisiaj im pokażę Twoje kociaki i Ciebie żeby wiedziały od kogo te miziaki i całusy!
Fri pisze:Frida uwielbia sałatę - żebrze o każdy listek i wcina jak żółwa gdy wracam ze sklepu obładowana zakupami daje nura do siatek z warzywami - mimo, że obok jest siata z wendlynom&miensem - i po chwili dobiega stamtąd chrupanie...
KAsia Amy pisze:A propo smaczków, Amy wczoraj była bardzo zaintersowana pizzą . W przeciwieństwie do Mili
a dzień dobry, dzień dobry!
KAsia Amy pisze:Wszystko włącznie z ciastem. Czyli pieczarki, taki ciepły ser i szynkę..
![]()
![]()
Ona jak była taka ciupulka to się już trzęsła nad pizzą, ale wtedy bałam się jej dać..
Haker1 pisze:Cześć ślicznotki.
Ja to lubię szyneczkę i ser żółty.
Haker
trawa11 pisze:ona lubi to samo co ja
ale lepiej niech tego nie je
KAsia Amy pisze:Wszystko włącznie z ciastem. Czyli pieczarki, taki ciepły ser i szynkę..
![]()
![]()
Ona jak była taka ciupulka to się już trzęsła nad pizzą, ale wtedy bałam się jej dać..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 17 gości