Posiadanie tak wybitnie inteligentnego kota jak Mila zobowiazuje do czegoś.
A poważnie to wolałabym, zeby Kot-B. był czasami bardziej przytulno-przylepny choc muszę przyznac, że w weckendy mu sie to zdarza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Ale wujek chyba sobie tak bardzo nie szkoduje![]()
JoasiaS pisze:AYO pisze:Ale wujek chyba sobie tak bardzo nie szkoduje![]()
Wujek bywa tym naprawdę zmęczony. Niekiedy chciałby wrócić z pracy i po prostu odpocząć, a tymczasem - w domu drugi etat. Milka nie daje się zbyć byle czym
AYO pisze:Matulu![]()
- ona tak długo może tą karetą
![]()
AYO pisze:Oto jak powinien zachowywać się personel - na kolanach, nasz kot - nasz pan![]()
JoasiaS pisze:AYO pisze:Oto jak powinien zachowywać się personel - na kolanach, nasz kot - nasz pan![]()
Święte słowa![]()
![]()
alus1 pisze:Tak patrzę, czytam, czytam, patrzę i odczuwam ulgę wielką że ja tak nie MUSZĘostatecznie mogę, ale nie muszę
alus1 pisze:
Tak patrzę, czytam, czytam, patrzę i odczuwam ulgę wielką że ja tak nie MUSZĘostatecznie mogę, ale nie muszę, Neryś kocha papierki i jest usatysfakcjonowany gdy rano z podkładki zwinięty papierek mu rzucę na korytarz, może poganiać jak dziecko, a Myszencja hmm wczoraj pół godziny międliła, kulając się, tabletkę z walerianą - o to są ich potrzeby na szczęście
amyszka pisze:Gucio też kocha ganiać za kulkami z papieru i jeszcze potrafi aportować![]()
Polecam spróbować![]()
Tylko potem trzeba tonę tego wymieść spod szafek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości