SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 20:53 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Klusek do mnie napisał i jestem z nim umwiona wiec, nie musisz juz. Chyba, że bardzo chcesz to Kluskowi damy spokoj :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie sty 31, 2010 12:38 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Zdjecia przesle jutro do Kruszyny wiec ona umiesci - przynajmniej do niej sie usmiechne :) Sa nowe kociaste - młody 1 rudasek (1 juz poszedł do domku) i dwie kotki mlode. Widac ze chore... Ogolnie nie jest źle. Dzesięciolatek ze świerzbem jest. Jeden burasek 6 miesieczny poszedl juz do nowego domku. Nasz aurocza panięka dzikuska co chciałąm ją zabrac po sterylce zmieniła się niesamowicie! Jeszcze sie boi ale nie syczy i wachała moją i Rudej ręke.

Na tyłach pierwsze pomieszczenie po prawej. Baaaaardzo zasmarkana panienka jest gile normalnie leca jej z nosa :( Sa nowe dwa młode kociaki. Jeden cos ma z ogonkiem.

Tyły tam wogole na koncu i po prawej - tam sa tylko 4 koty!

Duży wybieg - WSZYSCY ZASMARKANI CIĘZKO ODDYCHAJA i wogole tam ejst najgorzej :( Gryzelda bardzo kichala itd, a jeden czarnulek baaardzo ciezko oddychał :(

molly88

Post » Nie sty 31, 2010 17:07 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Molly, możesz do mnie przesłać zdjęcia nawet dzisiaj, wieczorem postaram się dodać :)

Zasmarkańce na dużym wybiegu to nic nowego :( A ta Twoja dzikuska miała pojechać do Niemiec, nie wiem, dlaczego nie pojechała :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie sty 31, 2010 17:09 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Wieści o Miszy - Białym:
mirka_t pisze:Ucho Miszy powoli obkurcza się, zasklepia w środku, ale do zagojenia daleko. Dzisiaj widział go wet, który będzie przeprowadzał kastrację i powiedział, że raczej założy jakieś zszywki niż będzie amputował małżowinę. Do 10 lutego kawałek czasu. Misza przybrał na wadze o około 40dag. Waży 4,2kg.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 31, 2010 17:19 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kruszyna pisze:Molly, możesz do mnie przesłać zdjęcia nawet dzisiaj, wieczorem postaram się dodać :)

Zasmarkańce na dużym wybiegu to nic nowego :( A ta Twoja dzikuska miała pojechać do Niemiec, nie wiem, dlaczego nie pojechała :(

Dzisiaj ja nie dam rady tego zrobic.. ucze sie u kurcze za duzo tego hehe :)

molly88

Post » Nie sty 31, 2010 19:46 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sty 31, 2010 20:27 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

jessi74 pisze:dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?

Lek był przesyłany chyba między Bożena a Edytką. Z tego co wiem był przesyłany zwykłym kurierem ale w specjalnie zrobionym opakowaniu. Jak się później okazało, żeby dopełnić formalności lek musi być przesyłany między lecznicami a nie osobami prywatnymi.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 31, 2010 22:21 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?

Lek był przesyłany chyba między Bożena a Edytką. Z tego co wiem był przesyłany zwykłym kurierem ale w specjalnie zrobionym opakowaniu. Jak się później okazało, żeby dopełnić formalności lek musi być przesyłany między lecznicami a nie osobami prywatnymi.

dzięki, może jak przeczyta tutaj Edytka albo Bożena to podpowie jakie to opakowanie

jessi74

Post » Nie sty 31, 2010 22:42 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:

dzięki, może jak przeczyta tutaj Edytka albo Bożena to podpowie jakie to opakowanie

Lek był przesyłany kurierem Poczty Polskiej czyli Pocztexem - najtaniej i ... najpewniej - z dodatkowa opcją płatna ok.20-30 zł. dostarczenie na jutro w południe

To ważne w przypadku leku, który wymaga przechowywania w warunkach chłodniczych - żeby dotarł w ciągu 24 godzin.

Lek był wysłany do Lecznicy bo tam od razu mogli go odebrać i schować do lodówki.

Pakowanie - specjalne pudełko styropianowe, w środku chłodziki, pudełko dodatkowo opakowane w karton.

Można też zwykłe pudełko kartonowe wyłożyć z każdej strony grubą warstwą styropianu, a jak się nie ma chłodzików, torba z marketu trzymająca zimno lub termos, do środka lód i lek

chyba tyle...

Edyt(k)a

Od: Pt paź 17, 2008 0:00

Post » Nie sty 31, 2010 22:46 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

dziekuję pięknie :D

jessi74

Post » Pon lut 01, 2010 0:56 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

bazarek część druga, zapraszam viewtopic.php?f=20&t=107091
i ekskluzywny viewtopic.php?f=20&t=107093

jessi74

Post » Pon lut 01, 2010 11:27 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Może nowe zdjęcia Kruszyna umieści już na nowym wątku??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 01, 2010 12:03 Re: SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

to ja umieszczę zdjecie swojego tymczasika, który tym razem wszedł na meble, jeszcze tylko na lampie go nie było :wink:
Obrazek
ale to naprawdę grzeczny , miły i kochany kotek

jessi74

[poprzednia][następna]