Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Ucho Miszy powoli obkurcza się, zasklepia w środku, ale do zagojenia daleko. Dzisiaj widział go wet, który będzie przeprowadzał kastrację i powiedział, że raczej założy jakieś zszywki niż będzie amputował małżowinę. Do 10 lutego kawałek czasu. Misza przybrał na wadze o około 40dag. Waży 4,2kg.
Kruszyna pisze:Molly, możesz do mnie przesłać zdjęcia nawet dzisiaj, wieczorem postaram się dodać![]()
Zasmarkańce na dużym wybiegu to nic nowegoA ta Twoja dzikuska miała pojechać do Niemiec, nie wiem, dlaczego nie pojechała
jessi74 pisze:dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?
Lek był przesyłany chyba między Bożena a Edytką. Z tego co wiem był przesyłany zwykłym kurierem ale w specjalnie zrobionym opakowaniu. Jak się później okazało, żeby dopełnić formalności lek musi być przesyłany między lecznicami a nie osobami prywatnymi.
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, o ile dobrze pamiętam, organizowałyście kiedyś przesyłkę leku w warunkach specjalnych, z jakiej firmy kurierskiej korzystałyście?
Lek był przesyłany chyba między Bożena a Edytką. Z tego co wiem był przesyłany zwykłym kurierem ale w specjalnie zrobionym opakowaniu. Jak się później okazało, żeby dopełnić formalności lek musi być przesyłany między lecznicami a nie osobami prywatnymi.
dzięki, może jak przeczyta tutaj Edytka albo Bożena to podpowie jakie to opakowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości