Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 31, 2010 13:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

wiora pisze:tak ludzie sa bardzo egoistyczni
ja mam nadzieje ,ze naprawde po tej zimie szczury i myszole sie tak rozmnoza, zeby tym wszystkim zabijakom piwnicznych okienek i ustawiaczom tabliczek z napisamai 'zakaz dokarmiania kotow' d... solidnie poobgryzaly -do kosci :evil:

Wiora ludzi nie obchodza myszy, szczury ani nic innego. W tym koty. Oni maja ciepło w tyłek.....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie sty 31, 2010 13:19 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

iza71koty pisze:
Iweta pisze:Ja też zrobie przelew za zakup spodni od Olinki, Olinka, napisała, ze pieniadze mam przeznaczyć na dowolny cel, to wprawdzie tylko 20 zł, ale zawsze coś.

Iwetko 20 zł to dzienne jedzonko dla całej masy kociaków.Dziękujemy Ci ślicznie. :1luvu:

W sprawie karmy narazie nic nie wiadomo?

napisze dziś do Naszej BAJKI BB w Vivie. Moze da rade zamówić choć troszke suchej karmy. Mamy pare złotych na koncie :)

Własnie dostałam wiadomość, ze bedzie jutro (nie wiem ,o której) :ok:
Wiec teraz tylko musze ja jakoś odebrać ,a własciwie TŻ, mam nadzieje, ze da rade pojechać we wtorek lub w srode i od razu wysyłam :D
Bałam sie, ze nie dostane tyle ile chciałam (przyszła mniejsza ilość niż zamówiła) ale ponieważ mieszkam najdalej ,dostane całe zmówienie :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie sty 31, 2010 13:21 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

iza71koty pisze:
wiora pisze:tak ludzie sa bardzo egoistyczni
ja mam nadzieje ,ze naprawde po tej zimie szczury i myszole sie tak rozmnoza, zeby tym wszystkim zabijakom piwnicznych okienek i ustawiaczom tabliczek z napisamai 'zakaz dokarmiania kotow' d... solidnie poobgryzaly -do kosci :evil:

Wiora ludzi nie obchodza myszy, szczury ani nic innego. W tym koty. Oni maja ciepło w tyłek.....

zaczna ich obchodzic jak zaczna sie legnac-gwarantuje
a to ze na chwile obecna maja w nosie bo w d..ka cieplo to wiem-ale kazdy dostaje wkoncu to co sobie sam w ciagu zycia wypracuje :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sty 31, 2010 13:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Byłam wczoraj w opuszczonym baraku na ląkach w nadziejii że moze tam zastanę psy. Niestety. :(
Chciałam pojść jeszcze dalej w jedno miejsce ale śnieg był tak wysoki ze dostałam normalnie zadyszki. A musiałam zostawić sobie trochę sil żeby nakarmic kociaki na Tęczy.
Nie wiem jak to zrobić ale musze dziś koniecznie dotrzeć na moje działki. Wczoraj cały wieczór myślałam o Negricie ze sie nie pogrzeje przed piecykiem. O Czarusiu ze go zawiodłam, o Zuzi, o Oczku, Nikusiu i kociaku w budce Tozowskiej i pozostałych. Byłam spokojna tylko o Stefanka bo miał duzo suchego w budce. Nie ma wyjścia, muszę dziś do nich dotrzec, chocby nie wiem co i koniecznie dobrze im nagrzac. Przeraza mnie to .... :(

iza71koty

Post » Nie sty 31, 2010 13:25 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Iweta pisze:
iza71koty pisze:
Iweta pisze:Ja też zrobie przelew za zakup spodni od Olinki, Olinka, napisała, ze pieniadze mam przeznaczyć na dowolny cel, to wprawdzie tylko 20 zł, ale zawsze coś.

Iwetko 20 zł to dzienne jedzonko dla całej masy kociaków.Dziękujemy Ci ślicznie. :1luvu:

W sprawie karmy narazie nic nie wiadomo?

napisze dziś do Naszej BAJKI BB w Vivie. Moze da rade zamówić choć troszke suchej karmy. Mamy pare złotych na koncie :)

Własnie dostałam wiadomość, ze bedzie jutro (nie wiem ,o której) :ok:
Wiec teraz tylko musze ja jakoś odebrać ,a własciwie TŻ, mam nadzieje, ze da rade pojechać we wtorek lub w srode i od razu wysyłam :D
Bałam sie, ze nie dostane tyle ile chciałam (przyszła mniejsza ilość niż zamówiła) ale ponieważ mieszkam najdalej ,dostane całe zmówienie :ok:

TO CUDNE WIEŚCI IWETKO. PO PROSTU CUDNE.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

iza71koty

Post » Nie sty 31, 2010 15:07 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Cudak1 pisze:Przepraszam za OT.

Potrzebna pomoc (głównie sucha karma) dla 25 bezdomnych kotów!
Zapraszam na wątek: viewtopic.php?f=13&t=106896

na razie nie mam jak pomóc, lekki deficyt , ale jak tylko coś będę mogła to się odezwę. Podpięłam sobie wątek kociaków i jak coś będę się odzywać.
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Nie sty 31, 2010 15:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Iza postaram się dzisiaj albo jutro po południu (rano mam jazdy) wystawić bazarek dla kociaków. Mam jeszcze troszkę rzeczy od Marty :) i książki jakieś poszperam, może coś się uzbiera. Taka zima to nie będę czekała też z przelewem dla moich kociaków jutro rano wyślę pieniążki.

TO co się dzieje w tym roku z tym śniegiem i mrozami to już przegięcie :( a prognozy nie wyglądają za ciekawie.
Obrazek--

nifredil

Post » Nie sty 31, 2010 18:31 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

podrzuce :kotek:

wiora

Post » Nie sty 31, 2010 18:35 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam popołudniowo!

Muszę się zabrać za bazarek. Kurczę, tyle się u mnie dzieje, remont, sprzątanie, wymiana podłogi...

Może uda mi się pod koniec tygodnia obfotografować rzeczy i wrzucić na KB.

Pozdrawiam.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Nie sty 31, 2010 19:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

ja mam obiecane od mojego bylego szefa Grahama sample na bazarki :mrgreen:
spodziewa sie jakis okolo marca i kazal mojemu tz-towi aby przekazal mi ze pamieta :wink:

wiora

Post » Nie sty 31, 2010 21:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zrobiłam właśnie lutowy przelew dla Nikusia i Malinki.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 31, 2010 22:17 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Mi się dzisiaj nie udało tego bazarku wystawić, ale jutro po południu jak wrócę z jazd na pewno obfotografuje i wystawię. A teraz uciekam spać, bo od wczoraj coś się kiepsko czuję, Mały daje mi w kość i mam problemy z chodzeniem. Dobrze, że egzamin już 10 mam, bo w samochodzie 6h też już nie wyrabiam :roll: Miłej nocy!
Obrazek--

nifredil

Post » Nie sty 31, 2010 23:36 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Zrobiłam właśnie lutowy przelew dla Nikusia i Malinki.

Piękne Dzięki Ola :1luvu:

iza71koty

Post » Nie sty 31, 2010 23:40 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

nifredil pisze:Iza postaram się dzisiaj albo jutro po południu (rano mam jazdy) wystawić bazarek dla kociaków. Mam jeszcze troszkę rzeczy od Marty :) i książki jakieś poszperam, może coś się uzbiera. Taka zima to nie będę czekała też z przelewem dla moich kociaków jutro rano wyślę pieniążki.

TO co się dzieje w tym roku z tym śniegiem i mrozami to już przegięcie :( a prognozy nie wyglądają za ciekawie.

Dziękujemy Pięknie Aguś. Za Wszystko. :1luvu:

iza71koty

Post » Nie sty 31, 2010 23:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

aglo pisze:Witam popołudniowo!

Muszę się zabrać za bazarek. Kurczę, tyle się u mnie dzieje, remont, sprzątanie, wymiana podłogi...

Może uda mi się pod koniec tygodnia obfotografować rzeczy i wrzucić na KB.

Pozdrawiam.

Dziękujemy Slicznie Aglo. :1luvu: Umieściłam Kapselka w kotkach które odeszły za TM. :(

Jego miejsce zajął Serafinek.Mam nadzieję ze będzie Ci go chociaż troszke przypominał, chociazby ze względu na kolor futerka i miejsce skad pochodzi.

iza71koty

[poprzednia][następna]