może i Ty się zdecydujesz na starszego przyjaciela?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:TA KOTKA JEST PO OPERACJI!!! TRZYMAJMY KCIUKI!!!
Bazyliszkowa pisze:Starsza kotka z połamaną miednicą szuka domu, choćby tymczasowego:
viewtopic.php?f=1&t=106677&p=5498971#p5498971Ag_konin pisze:Kotka trafiła do nas 20.01.2010r.
Ma strzaskaną miednicę, jest w kiepskim stanie... Nie chce jeść i pić.
Pilnie szukamy pomocy dla biedaka. DT / DSKonin pisze:Kocur okazał się kotką - właściwie bezzębną. Jej wiek oszacowano na 8-10 lat. Zdjęcie rentgenowskie zostało wysłane do dr. Kaczora do Gniezna, ponieważ miednica jest tak strzaskana,że właściwie nie wiadomo co robić. Dr Kaczor wraca z urlopu jutro i jak tylko obejrzy rentgen odezwie się co dalej. Kotka jest na antybiotyki i lekach przeciwbólowych.
dagmara-olga pisze:krótkowłosy kot może mieć megadredy. Tak było z moją Mrunią od Agneski. W depresji nie myła się, nie ostrzyła pazurków - miała takie jakby kulki zamiast pazurów i sierść sfilcowaną. W domu...zaczęła się myć ale i tak trzeba było wystrzyc trochę.
Wpisałam Bibi ale mam prośbę o podanie wątku - zeby nie było pomyłki z mojej strony.
dagmara-olga pisze:zapraszamy, może ktoś ma nowe dobre wieści o seniorach?
Lolek się źle czuje, jest w lecznicy, trzymajcie kciuki. Lolek to ten biedak z połamaną żuchwą, bez oka - jest w pierwszym poście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości