Wawa-PUMCIU bądź szczęśliwy w SWOIM DOMKU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 11:05 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hops :ok: do góry. Oj, niech ktoś wypatrzy Łobuza
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw sty 28, 2010 14:35 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hej, Hej widzę, że jesteś. Jak sytuacja z kiciurkiem :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Pt sty 29, 2010 6:28 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Wczoraj wieczorekm rozmawiałam z moim znajomym i powiedział, że dt Pumy wypatruje z oczekiwaniem domku dla kocurka. Dziś przekaże Twoją propozycję więc czekajmy na zwrotne info. Z dowozem nie będzie problemu.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 29, 2010 11:53 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hop :ok: do góry po domek :1luvu:

Mruśkowo

Post » Pt sty 29, 2010 14:08 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hej ludziska, przecież on jest B-O-S-K-I :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mruśkowo

Post » Sob sty 30, 2010 21:19 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hop po domek

Mruśkowo

Post » Nie sty 31, 2010 10:25 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Nie wiem czy informacja o dt została przekazana, jak tylko sie dowiem to dam znać. Wiem tylko, że aktualny dt ciągle patrzy wyczekująco i z pytaniem w oczach, czy jest juz dom dla Pumy.

Pumcia - :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 12:26 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Jak sytuacja z kiciurkiem :mrgreen:

jeśli jesteś zainteresowana kocurkiem mam telefon i kontakt do Pani u której on jest

Pani kocurka do schroniska nie odda, nie wiem skąd taki pomysł 8O , natomiast on cały czas mieszka w łazience :(
AnielkaG

Post » Nie sty 31, 2010 12:34 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

AnielkaG pisze:
Pani kocurka do schroniska nie odda, nie wiem skąd taki pomysł 8O , natomiast on cały czas mieszka w łazience :(

Bezpośrednio od tej pani. W grudniu dowiadywała się o miejsca w jakims azylu (chyba w Konstancinie). Więc albo jest tak, że mówimy o dwóch różnych osobach, albo sytuacja Pumy się zmieniła.

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 12:36 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Bezpośrednio od tej pani.

Wczoraj wieczorekm rozmawiałam z moim znajomym

to jest to bezpośrednio?
to że ktoś pyta o azyl nie znaczy ze zawiezie kota do schroniska :evil:
AnielkaG

Post » Nie sty 31, 2010 12:40 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

AnielkaG pisze:
Bezpośrednio od tej pani.

Wczoraj wieczorekm rozmawiałam z moim znajomym

to jest to bezpośrednio?
to że ktoś pyta o azyl nie znaczy ze zawiezie kota do schroniska :evil:

Jak zwykle się czepiasz. Widzę to nie wtylko w moich watkach i nie tylko do mnie, trudno, wiem dobrze, że ludzie pomagający kotom nie zawsze są mili dla innych ludzi.

A jak sadzisz, dzwoni się do schroniska i pyta o miejsca tak po prostu z czystej ludzkiej ciekawości?

W każdym razie nie chcę abyś odpowiadała mi na to pytanie, nie interesują mnie Twoje opinie. I tak jak już dawniej pisałam - EOT

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 12:44 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Ago Ratuszek, jeśli myślisz o przygarnięciu kocurka (bo jego sytuacja nie jest za ciekawa) napisz mi swój numer telefonu na pw, możemy pojechać do Pani i zobaczysz kocurka.
AnielkaG

Post » Nie sty 31, 2010 17:57 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

podrzucę chłopaka ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 18:22 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Hej, hej Dziewczyny nie sprzeczajcie się.
AnielkaG pisze:Ago Ratuszek, jeśli myślisz o przygarnięciu kocurka (bo jego sytuacja nie jest za ciekawa) napisz mi swój numer telefonu na pw, możemy pojechać do Pani i zobaczysz kocurka.

AnielkoG jeśli kotkowi będzie potrzebny domek tymczasowy, to go chętnie wezmę. Kituś jest taki śliczny, że wcale go nie muszę oglądać. :]
Ale oprócz mnie w moim domku żyje jeszcze jeden domownik, który musi się zgodzić na wzięcie 2. kota na stałe. A na to na razie nie wyraża zgody. Natomaist wyraża zgodę na to, żebyśmy stali się domkiem tymczasowym. Niestety za rozumowaniem Mężczyzny nie jestem w stanie nadążyć ani skumać, ale OK. Jeśli sytuacja jest nieciekawa, to jestem bardzo zainteresowana, ale z tego, co wiem Pani nie chce oddać kitka na tymczas (ja mam w domu tylko jedną, zdrowiutką, 4-miesięczną koteczkę, więc pewnie i jej byłoby miło mieć towarzycho, na pewno nie siedziałby w łazience). Jedno pytanie, czy wiecie Dziewczyny czy kotek był oglądany przez weta?

Mruśkowo

Post » Nie sty 31, 2010 19:59 Re: Wawa-kocurekPUMA-jego DS to schron?? już za kilka dni :(((

Aga, wysłałam pw
AnielkaG

[poprzednia][następna]