Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 0:33 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:ok: :ok: :ok:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Czw sty 28, 2010 17:22 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Podniosę piękności :1luvu:
lesna

Post » Pt sty 29, 2010 1:51 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Hpsamy po domki :ok:
lesna

Post » Pt sty 29, 2010 6:30 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 29, 2010 19:28 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Nikt nie chce już gotowego kociego pakietu? Żadnych problemów z dokoceniem, bo panny kochają się na zabój :1luvu:
Za domki dla pięknych siostrzyczek :ok: :ok: :ok:
lesna

Post » Nie sty 31, 2010 8:39 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Podrzucam i pozdrawiam czarne słodkości :1luvu:
lesna

Post » Nie sty 31, 2010 10:23 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Pozdrawiam również :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ruda Łapa - specjalnie dla lesna :1luvu:

Obrazek

Nutka - coraz bardziej ufna i mega łobuziara :1luvu:

Obrazek

oraz Nusia i Notka, które wolą być głaskane niż fotografowane i dlatego zdjęcia niet. :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 31, 2010 23:47 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lut 01, 2010 1:21 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Pon lut 01, 2010 3:38 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Marzenia :1luvu:
Dziękuje pięknie .. Czy ona jest taka malutka, czy mi się tylko wydaje ?
No i jak tu się nie zakochać :1luvu:
I dlaczego nie mogę znaleźć u Siebie miejsca dla tak drobniutkiej damy :crying: .. przeklęte wirusy :( ... zastanawiałam sie nad opcją 'kota wychodzącego' ale pomysł podupadł, bo mogą rozpocząć pracę wcześniej.. i po spokojnej okolicy, bezpiecznej dla zwierzaka ... :( Myślę dalej, jakby co daj znać ...
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Pon lut 01, 2010 19:29 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Marzenia11

Post » Wto lut 02, 2010 1:07 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

lesna pisze:Marzenia :1luvu:
Dziękuje pięknie .. Czy ona jest taka malutka, czy mi się tylko wydaje ?
No i jak tu się nie zakochać :1luvu:
I dlaczego nie mogę znaleźć u Siebie miejsca dla tak drobniutkiej damy :crying: .. przeklęte wirusy :( ... zastanawiałam sie nad opcją 'kota wychodzącego' ale pomysł podupadł, bo mogą rozpocząć pracę wcześniej.. i po spokojnej okolicy, bezpiecznej dla zwierzaka ... :( Myślę dalej, jakby co daj znać ...

Ona jest drobna, ale nie jest taka mała, tu się skuliła - zimno trochę było no i wąsko na tym piwnicznym okienku. Ale faktycznie wygląda na młodą kotkę, taką do roku, a wiem, ze ma troszkę ponad rok.
Dzisna mnie już czekała.. obawiam się jednak, ze już zamarcowała..

Marzenia11

Post » Wto lut 02, 2010 12:57 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Za domki dla czarnych ślicznotek :ok:
bo troszkę o nich zapomniałyśmy... nadrabiam :mrgreen:
Ona jest po prostu piękna i taka młodziutka.. myślałam, ze to już poważna pani, a to dopiero podlotek :1luvu:
Łapki za maleńką, tylko niech poczeka jeszcze z tym macierzyństwem .. no za młoda na to :evil:
Marzenia trzymaj kciuki jutro za moje, o ile nas nie zasypie ... ciacham potworka, Kacuś jakby coś przeczuwał, bo dziś oznaczył moją poduszkę :evil:
lesna

Post » Wto lut 02, 2010 16:26 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

lesna pisze:Łapki za maleńką, tylko niech poczeka jeszcze z tym macierzyństwem .. no za młoda na to :evil:
Marzenia trzymaj kciuki jutro za moje, o ile nas nie zasypie ... ciacham potworka, Kacuś jakby coś przeczuwał, bo dziś oznaczył moją poduszkę :evil:

zaciskam już teraz :ok: :ok: :ok: za Kacusia jutro :ok: :ok: :ok: i za Rudą Łapkę :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lut 02, 2010 21:03 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]