Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 22:57 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

barba50 pisze:Aktualne wyniki:

1. fiona.22 - 19 głosów

2. p. Jadwiga Bigoszewska - 3 głosy

Głosowały Czarowne: AYO, solangelica, moni_f, villemo5, bolkowa, Aleksandra59, Trinity36, kamilcia_04, psiama, barba50, babajaga, jasdor, Tiris, alix76, AniHili, basica, ewa74, Erin, kirke18, Dzyśka, charm, Tysiek,

A to Czarowne, które wcześniej głosowały na Sykusia i jeszcze nie oddały swojego głosu na inną kandydaturę: madziabrau,

Miłe moje Czarownice :!: Z przykrością stwierdzam, że wobec niesamowitego gadulstwa Sióstr (co jest bardzo pozytywne :mrgreen: ) nie mam pewności czy kogoś głosującego nie przeoczyłam :oops: Bardzo proszę odezwać się jeśli tak. Wynik glosowania jest juz raczej przesądzony :wink:

Melduję, że zostałam przeoczona :oops: Głosowałam na Fionkę...

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Sob sty 30, 2010 23:07 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

iwona.synoradzka pisze:Mi wyślij - po tym co dziś przeżyłam to się przyda ....

Muszę się wypisać, bo mnie nosi.... Zawał był bliski

Pojechałam dziś do Poznania (to 64km ode mnie) do Kliniki Akademickiej z moją kicią na badania.

Wykasowali mnie nie ludzko i traktowali tak sobie bo kicia wygląda jak rasowiec, więc pewnie pomyśleli skoro cię stać to płać .... zapłaciłam 475zł

stwierdzili że chyba nic jej nie jest ....???

Ale nie to mnie boli najbardziej .....

Wiecie jak długo można pobierać kotu krew ???

2 h najpierw próbowali na żywca
ale kot latał z igłą w żyle po gabinecie ...
próbowali i drugi raz z kagańcem .... i nic prócz 2 wielkich krwiaków, dużego szoku i syczenia przy najmniejszej próbie zbliżenia się ;

W końcu podali narkozę i po 2 kolejnych wkłuciach udało się ....

nie wiem co o tym myśleć, ale żal mi kici przeżyła horror a ja razem z nią

mam nadzieje ze wyniki będą dobre i już nigdy tam nie trafimy :((

na dodatek zasypało drogi i utknęłam na trasie na godzinę, czekając na strażaków i pług...

mam dość!!!!

Oj rozumiem ! Mojemu kotu pewien konował pobierał krew i leczył osoczem chorą rogówkę :strach: Jak ja mogłam się na to nabrać NIE WIEM!
2 razy uczyniłam ten proceder i o mało kot sie nie przekręcił, bo tej krwi to pobierał całą próbówkę !
Ale przyznam, że lepiej mu poszło,, trwało przeszło pół godziny, aler na żywca - bez narkozy.
Ze mnie 1-szy raz w życiu pot lał sie strumieniem

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 30, 2010 23:08 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Barba, bardzo przykro z powodu Gingerka :( , światełko dla niego [*]. Puścilam PW z adresem emilowym - prosze o instrukacje pozawałowe. Ciekawam czy to to co kiedys dostałam lat temu pare (że trzeba kaszlec).

Prezesowo, niezła jazde masz ze sniegiem :roll: . Ale liczyłam na jakies foto ze zbliżoną nieco gebą :mrgreen: .

Iwona, włosy mi deba stanęły po opisach horrorystycznych z kliniki 8O . Tzn. z rzeźni. A sfinsiunia sliczna :1luvu: Fredzia mi sie przypomniała ...
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sty 30, 2010 23:09 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Siostro Smoczuniu przepraszam, ale dzieją się bardzo dziwne rzeczy. Chyba wcięło gdzieś jedno podsumowanie, bo bardzo dobrze pamiętam, że Cię liczyłam 8O
No nic, poprawiam:

Aktualnie, prawie na finiszu:

1. fiona.22 - 21 głosów

Głosowały Czarowne: AYO, solangelica, moni_f, villemo5, bolkowa, Aleksandra59, Trinity36, kamilka_04, psiama, barba50, babajaga, jasdor, Tiris, alix76, AniHili, basica, ewa74, Erin, kirke18, Dzyśka, charm, Tysiek, madziabrau, smoczyca3g,
Ostatnio edytowano Sob sty 30, 2010 23:34 przez barba50, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob sty 30, 2010 23:10 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

villemo5 pisze:Aż się prosi o spis Czarownic, bo tyle nowych... Już się gubić zaczynam :oops:
Ale myślę, że raport ze składek styczniowych mi ułatwi sprawę :)
Aż normalnie jestem ciekawa styczniowego wyniku!

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
rany julek!!! ja miałam stałe polecenie ustawione... do końca 2009 roku :strach: i nie odnowiłam :strach: a nr konta mam w pracy na kompie :strach:
no to klops... :crying: :crying: :crying:

BŁAGAM O NR KONTA NA PW !! bo się na styczniową listę Czarownych nie załapię :strach: :strach: :strach:

smoczyca3g

Post » Sob sty 30, 2010 23:12 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

barba50 pisze:Siostro Smoczuniu przepraszam, ale dzieją się bardzo dziwne rzeczy. Chyba wcięło gdzieś jedno podsumowanie, bo bardzo dobrze pamiętam, że Cię liczyłam 8O
No nic, poprawiam:

Aktualnie, prawie na finiszu:

1. fiona.22 - 21 głosów

Głosowały Czarowne: AYO, solangelica, moni_f, villemo5, bolkowa, Aleksandra59, Trinity36, kamilcia_04, psiama, barba50, babajaga, jasdor, Tiris, alix76, AniHili, basica, ewa74, Erin, kirke18, Dzyśka, charm, Tysiek, madziabrau, smoczyca3g,

Nic się nie stało, i tak Fiona w cuglach wygrywa :ok:

smoczyca3g

Post » Sob sty 30, 2010 23:12 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Barba, przykro czytać takie wieści. Kiedy odchodzi kicia, to coś jakby w nas umierało.
Pamiętam wszystkie swoje koty, które miałam od zawsze!
Jak umrę i pójdę do nieba, to chcę tam spotkać moje wszystkie zwierzaki, Siostry Czarownice i tyle!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 30, 2010 23:13 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

psiama pisze:Puścilam PW z adresem emilowym - prosze o instrukacje pozawałowe. Ciekawam czy to to co kiedys dostałam lat temu pare (że trzeba kaszlec).

Pw od Ciebie niet :evil: Ale jest to rzeczywiście to, że trzeba kaszleć, poza tym o co pytać przy posądzeniu o wylew :twisted:
Jak dostanę adres to wyślę :D

barba50

Post » Sob sty 30, 2010 23:14 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Mojej małej pobrali 2 próbówki i jedną małą :evil: :strach:

Teraz już śpi smacznie , a i mnie troszeczkę przeszło :)

Melduję, że i ja dostałam instukcję na maila - dzięki bardzo
Iwona
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Grzeczne koty idą do nieba, a niegrzeczne chodzą tam gdzie chcą .

iwona.synoradzka

Od: Pon sty 11, 2010 8:36

Post » Sob sty 30, 2010 23:15 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

PW chodza jak krew z nosa ... u mnie "do wysłania" :roll: . Basia czy Ty z branzy medicus ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sty 30, 2010 23:16 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sty 30, 2010 23:19 Re: Pakt Czarownic XII - planujemy SABAT s. 36!

smoczyca3g pisze:BŁAGAM O NR KONTA NA PW !! bo się na styczniową listę Czarownych nie załapię :strach: :strach: :strach:

Cichaj, cichaj już dobrze :lol: Poszedł nr konta :mrgreen:

barba50

Post » Sob sty 30, 2010 23:21 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Psiamko ja nie medicus :roll: Dostałam tego maila dzisiaj, od kociarzy zresztą. Uznałąm, że warto upowszechnić :idea:

barba50

Post » Sob sty 30, 2010 23:23 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Siostry, a widziałyście reportaż z akcji ratunkowej psa ze Stanów(chyba)? ja ryczę za każdym razem, jak go pokazują... Jednak istnieją porządni ludzie na tym świecie! :1luvu:

Kochane Czarownice, przy wymienianiu, kto głosował, jest mały błąd: mam nick: kamilka_04! :oops:
"Nagle w moim świecie zrobiło się tak cicho i pusto bez Ciebie"
Kostrzyńska Luna [*] 07.09.2009 viewtopic.php?f=1&t=99269
Obrazek

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Sob sty 30, 2010 23:23 Re: Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Wróciliśmy od rodziców - tam jest qrde odśnieżone! Tata codziennie odśnieża drogę traktorem, więc idzie się jak po autostradzie. Niestety wokół ulicy leżą zaspy wyższe od człowieka :roll: Boję się pomyśleć co będzie, gdy zaczną się roztopy. Najlepiej jak już zacznę poszukiwania kaloszy...
Romek kwalifikuje się do ucięcia artefaktów, bo molestuje biednego Gumaka :evil: Guma nie wie co jest grane, sama nie zdążyła poznać "uroków" rujki. Cięcie jaj będzie więc w przyszłym tygodniu.
Przyszło żarcie Mściśkowe, musiałam oczywiście zjechać wczoraj kuriera - oferował się, ze zostawi paczkę w sklepie..tak ze 2 km od domu rodziców, bo boi się zakopać w śniegu przy zawracaniu na podwórku (akurat tam to autobus zawróciłby bez problemu) :twisted: Byłam twarda i złośliwie zaproponowałam, że skoro tak się boi, to niech jedzie tyłem od ulicy :smokin: Co zabawniejsze facet naprawdę wjechał tyłem na podwórko 8O Facet myślał chyba, że on weźmie kasę za niewykonaną dostawę, a ktoś będzie zapierniczał 2 km do sklepu monopolowego po paczkę :roll: A wała! takiego, o!
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]