Kułko pisze:no no, jessi niezły ruch w interesie
a kto to rozkręcił

Moderator: Moderatorzy
Kułko pisze:no no, jessi niezły ruch w interesie
za chwilkę uzupełnię opiseski pisze:Poprosze o dokladne wymiary nr 9a i 9b.
krynia08 pisze:jeesi gdzie wyslac 12 zl za te czerwone koralei sprzedawaj je dalej
![]()
![]()
na skarbonke?
jessi74 pisze:9a i 9b identyczne wymiary : szerokość pod pachami 2razy 45cm, długość od rękawa w dół 34cm, długość całej bluzki 57, z opisu widzę, że to ma 40-stka
Brzózka pisze:jessi74 pisze:9a i 9b identyczne wymiary : szerokość pod pachami 2razy 45cm, długość od rękawa w dół 34cm, długość całej bluzki 57, z opisu widzę, że to ma 40-stka
Kurczak, to są mniejsze od tej bluzki, którą kupiłam latem ..... biust mi nie wejdzie![]()
krynia08 pisze:jeesi gdzie wyslac 12 zl za te czerwone koralei sprzedawaj je dalej
![]()
![]()
na skarbonke?
jessi74 pisze:Brzózka pisze:jessi74 pisze:9a i 9b identyczne wymiary : szerokość pod pachami 2razy 45cm, długość od rękawa w dół 34cm, długość całej bluzki 57, z opisu widzę, że to ma 40-stka
Kurczak, to są mniejsze od tej bluzki, którą kupiłam latem ..... biust mi nie wejdzie![]()
tak, te sa mniejsze, to Pucio79 przeznaczyła na bazarek, polecam nr 4, jeśli lubisz takie kolory, jest dobrze skrojona, lekko się poddaje materiał, to najmodniejszy kolor w tym roku ,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości