Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 10:46 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Pełnia szczęścia :D
Obrazek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto wrz 15, 2009 10:53 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

:D a te zdjęcia to nie całkiem moja zasługa- przede wszystkim aparatu;) postaram się niebawem dorzucić kilka jeszcze nowszych zdjęć:)odbyła się Mamrociowa mini-sesja zdjęciowa z rybą:D

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Pt wrz 18, 2009 15:44 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

donia777 pisze::D a te zdjęcia to nie całkiem moja zasługa- przede wszystkim aparatu;) postaram się niebawem dorzucić kilka jeszcze nowszych zdjęć:)odbyła się Mamrociowa mini-sesja zdjęciowa z rybą:D

Czekam na foteczki :D
Pamietam jak Zuzia sie martwila ze Mamrocia domku nie moze znaleźć, a ja jej tłumaczyłam, ze czeka na ten najlepszy i sie nie pomyliłam :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pt wrz 18, 2009 23:09 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Wobec powyższego - podaję link do kolejnego albumu Mamrociowo-Carmenowego :D :1luvu:

http://mamrociacarmen.fotosik.pl/albumy/687431.html

Mam nadzieję,że Mamrocia jest z nas tak samo zadowolona jak my z niej :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

donia777

Post » Sob wrz 19, 2009 20:56 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Karotko, nie pomyliłaś się nic a nic Obrazek Obrazek

Doniu, czyżby do łask wróciła TA ryba???? :roll: :roll:
A to pierwsze zdjęcie, gdzie obie dziewczyny wylegują się na łóżeczku rządkiem obok siebie to najpiękniejsze zdjęcie świata :!: :!: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon wrz 21, 2009 11:56 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Niestety,ryba póki co nadal jest na urlopie :lol: do zdjęć została troszkę podłożona :wink: Mamrocia nadal szaleje za piórkami (muszę kupić nowe,bo te co są to już można nazwać co najwyżej ogryzkiem;)),nawet mysz na wędce jej się znudziła :wink: ale może jej się jeszcze zmieni :D

donia777

Post » Śro gru 16, 2009 21:51 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Dobry wieczór :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kochana Zuziu!! :)
Dziękuję bardzo za przepiękne prezenty :D :D Jestem z nich straaaaasznie zadowolona :lol: Zwłaszcza ze wspaniałego tunelu :D Podzieliłam się prezentami z moją koleżanką Carmen :D Ganiamy razem po całym mieszkaniu,przebiegamy radośnie przez tunel,tak,że czasem się aż składa :lol: Jest po prostu fantastyczny!!! :mrgreen: Czasem ukrywam się w tunelu z piórkami,jak duże przypadkiem zostawią je "luzem",co niestety rzadko się zdarza :wink: ale właściwie mają rację,bo tak to zdecydowanie krócej nadawałyby się do zabawy :lol: Piórka też są świetne,uwielbiam za nimi biegać:) A piłeczek to mam już pokaźną kolekcję :mrgreen: U mnie wszystko w porządku, czuję się świetnie, Duże mnie strasznie kochają,a Carmen chyba też się do mnie przekonuje :wink: ...ale cały czas nad nią pracuję :lol: Przekaż ode mnie głaski dla Alusi i Maksia (takie jeszcze większe :wink: ) i dla wszystkich Tymczasowiczek :mrgreen: Mam nadzieję,że też znajdą domki,w których ktoś je będzie tak kochał jak mnie tutaj :1luvu: Ściskam Cię mocno i pozdrawiam wraz z Carmen :1luvu:
Mamrotka :1luvu:

donia777

Post » Śro gru 16, 2009 23:03 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Mamrociu, mój skarbie!!!
Dziękuję Ci za liścik, sprawiłaś mi wielką radość!! Ja cały czas o Tobie myślę, ale wiem, że masz cudowny Domuś, taki najcudowniejszy na świecie, taki o jakim dla Ciebie marzyłam. I wiem, że Domek Cię kocha bardzo i jestem z tego powodu bardzo, bardzo szczęśliwa. Bądź tam grzeczna (no, przynajmniej się staraj, bo może za dużo od Ciebie wymagam :oops: ), przytulaj się do Dużych zawsze, baw się z koleżanką Carmen ładnie i pracuj, pracuj nad nią, żeby wreszcie całkowicie się przekonała, że fajnie jest mieć bratnią duszę, kiedy nie ma Dużych w domu i że nie ma to jak pogaduchy kota z kotem :D
Maksiu też Cię pozdrawia, nieraz tu wspomina Wasze wspólne galopady po całym domu Obrazek . Ale Maksiu ostatnio zapracowany, bo wciąż ma nowe koleżanki i sam już nie wie, która mu się najbardziej podoba :roll: Ale jedno jest pewne, że woli młodsze koleżanki, takie jak Ty byłaś :lol:
Trzymaj się Mamrociu, pozdrawiamy wszyscy Ciebie, Carmen i Wasze Duże. Buziaki Obrazek
Zuzia & Company
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 16, 2009 23:46 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Przesyłam jeszcze link do filmików z Mamrocią i Carmen;)

http://www.youtube.com/user/777donia#p/u/5/JAD-4m-V1b8

donia777

Post » Czw gru 17, 2009 10:09 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Cudny filmik :1luvu:
No przecież trzeba się jakoś dostać do prezentów, zwłaszcza jak zżera babska ciekawość, co tam jest w środku :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 17, 2009 11:54 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Pewnie:) a kotki jak wiadomo są bardzo ciekawskie :lol: po prawej stronie są jeszcze inne filmiki z dziewczynami:)

donia777

Post » Pt gru 18, 2009 19:53 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Śliczne filmiki :D
Widze, że nawet dostojnej Carmen nie udało sie opanowac ciekawości zajrzenia do torebki

Piekne Dziewczynki :D
Obrazek

Karotka

Post » Pt sty 01, 2010 17:40 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Mamrociu, w tym Nowym 2010 Roku Tobie i Twojej kochanej Rodzinie: Iwonie, Doni i Carmen ślemy życzenia samych szczęśliwych dni, zdrówka, radości, miłości i wszystkiego najlepszego
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 03, 2010 0:09 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Dziękuję bardzo :D :D W imieniu swoim i mojej rodziny również życzę wszystkiego co najlepsze,dużo uśmiechu,zdrówka i szczęścia Tobie i Wszystkim Kociakom - Maksiowi,Alusi,Kuleczce,Blance i Lili - aby dziewczyny "tymczaski" znalazły swoje kochające domki w tym roku :wink: . Życzę także wszystkiego najlepszego w nowym roku moim forumowym Ciociom :D
Pozdrawiam serdecznie,
Mamrocia :cat3:

donia777

Post » Sob sty 30, 2010 21:09 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Dzień dobry:) Byłyśmy dziś z Carmen i Dużymi u weta.Właściwie ja byłam tylko na kontroli,bo nic mi nie dolega.Czarna miała kontrolę w sprawach pęcherzowych - było podejrzenie,że ma kamienie,ale na szczęście na usg nic takiego nie wyszło.Ma jednak pogrubione ściany pęcherza,
musi dalej brać antybiotyk i będzie na diecie dłuższy czas.Mi lekarz powiedział,że wszystko jest w porządku. Ważę aż 3,95!!! A rok temu ważyłam 2,73 :) Troszkę urosłam:) Do tego doktor mnie zaszczepił, Duże rozmawiały z nim też o szczepionce na białaczkę,ale właściwie powinno się najpierw zrobić testy,czy się ją ma.Więc Duże nam takie badanie kazały wykonać. Wszystko oczywiście wyszło dobrze,a skoro nie wychodzimy z domu i nie mamy kontaktu z innymi footrami,to doktor mówił,że nie ma potrzeby,żeby nas szczepić.
Pozdrawiam wszystkich gorąco :1luvu: :1luvu:
Mamrocia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

donia777

[poprzednia][następna]