Gdynia - Trocinek, Wiórek i Soksik - wszystkie znalazły domy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 23, 2010 17:18 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

:piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob sty 23, 2010 22:32 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Za pokochanie bezgraniczne Wiórka przez nowych opiekunow :ok: :ok: :ok:

Za nabranie większej ufności przez Soxa i cudowne domki dla braciszkow obu:ok: :ok: :ok:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Nie sty 24, 2010 17:19 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Wiórek na dzień dobry zrobił nowemu domkowi taką niespodziankę, że jedno oczko mu ropieje, jutro pojadą z nim do weta, pewnie coś tam w sobie miał, stres zmiany miejsca to aktywował, mam nadzieję, że nie rozchoruje się za bardzo, bo domek w kocim temacie niedoświadczony, jesteśmy w kontakcie.
Pozostałe dwa braciszki u mnie oczy mają czyste.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto sty 26, 2010 19:49 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Wiórek dziś wraca, niestety okazało się maż p. Ani ma bardzo silne objawy alergii, wylądował na pogotowiu.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto sty 26, 2010 19:57 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Och te alergie :( :( :(

gisha

Post » Wto sty 26, 2010 20:27 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Tylko kociaki się ucieszyły ze spotkania, już szaleją we trójkę, a już tak spokojnie było :roll:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto sty 26, 2010 20:59 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Spokoj?przy maluchach? :ryk:

gisha

Post » Wto sty 26, 2010 22:37 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

spokojnie będą nowe domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Śro sty 27, 2010 6:12 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

KarolinaS pisze:spokojnie będą nowe domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak trzymam kciuki za dobre domki. Do mnie było chyba z 60 tel. w sprawie Borysiaka ale tak naprawdę dwa tylko brałam pod uwagę a i one odpadły...w rozmowie osobistej. Ale w końcu na horyzoncie pojawił się chyba Ten Dom (będzie wizyta przed-adopcyjna to się okaże), ale wydaję się, że jest ok, przynajmniej jak ja to mówię "cudnie brzmi".
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt sty 29, 2010 10:29 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Wiórek jak wrócił z tej adopcji to jest taki chojrak, że hej, odważny się zrobił w pokoju zamkniętym nie chce siedzieć ucieka przy każdej okazji i Trocinka wyciąga na wycieczki, razem zaczepiają moje koty, które mają ich dość, przedwczoraj w nocy Soksik mi nawiał z pokoju, wbił się pod wannę do obudowy, rano musiałam lecieć do pracy i tak go zostawiłam pod tą wanną, po pracy udało mi się go wywabić na jedzonko (chociaż możliwe, że podczas mojej nieobecności też z tamtąd wychodził), Soxa zamykam w tym osobnym pokoju bo inaczej wogóle go nie widać, kryje się po zakamarkach i dziczeje jeszcze gorzej, a pozostałych dwóch wypuszczam, żeby sobie pohasali po większej przestrzeni ale wczoraj miałam zonk niezły : godzina 00.30 idę zmęczona spać a tu plama w łóżku!! mokre!!! siki :evil: , mój żaden chyba tego nie mógł zrobić bo nigdy przenigdy nie miałam mokrej plamy w łóżku, chyba któryś z młodych coś pomylił, zanim przebrałam pościel, wyczyściłam ile się dało (ale co w materac wsiakło to wsiąkło :x ) to już była druga prawie nawet 5 godzin dziś nie spałam :evil: .

Poza tym kociaki zdrowe, Trocinek prawdopodobnie jutro pojedzie do domku pod Szczecinem.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob sty 30, 2010 18:43 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Dziś Trocinek pojechał na zachód... aż pod Szczecin, będzie tam raczej jedynakim.

A Wiórek wrócił na swoja dzielnicę ale już jako gościu a nie jakiś bezdomny :mrgreen: adoptowali go ludzie, którzy mieszkają dosłownie kilka ulic od podwórka na którym został złapany, będzie miał tam kolegę w wieku 1,5 roku, mam nadzieję ze się chłopaki polubią, a wiecie kto polecił tym ludziom z Pustek nasze domy tymczasowe jako najlepsze źródło skąd wziąć kota, dr Sujkowski z Obłuża :ok:

Po rozmowach z przyszłymi opiekunami jestem dobrej myśli, podobają mi sie te domy, są odpowiedzialne i mam nadzieję że wszyscy się pokochają, i że będzie dobrze :ok: .

Mi został teraz tylko Soksik do oswojenia, co idzie bardzo powoli, małymi kroczkami ale jakieś postępy są.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob sty 30, 2010 19:21 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Bądzcie szczesliwe koteczki :D
:piwa:

gisha

Post » Śro lut 03, 2010 10:14 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Soksik ma od wczoraj koleżankę, całą czarną Fifi, koleżanka jest urocza i mrucząca, może pomoże mu się przełamać i oswoić.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Nie lut 14, 2010 17:23 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Fifi już od tygodnia w nowym domku.
Wiórek pozdrawia ze swojego domku:
"Ucałowania od Wiórka. Kociak się szybko zaaklimatyzował i ma się dobrze.
Starszemu, Felkowi, początkowy foch przeszedł i teraz nawet toleruje jak
mu się mały do miski wpycha. Na dowód załączamy zdjęcia :)
Oczko nie ropieje, wszyscy zdrowi.

Serdecznie pozdrawiamy,

Asia, Marcin i Koty"
Obrazek
Obrazek

Ale ten Felek piękny :1luvu:

A Soksik jak był dziki tak jest dziki :( i cały czas jest u mnie, w czwartek jechałam do weta z moim kotem, chciałam zabrać Soksika na szczepienie przy okazji ale tak się wściekł, że mam ręke podrapaną a do transportera i tak go nie włożyłam :evil: .
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Nie lut 14, 2010 19:40 Re: Gdynia - 3 TROCINKI - szukają domu razem lub osobno

Kurcze, wspólczuję, ze Soksiątko takie ciągle dzikie :(

Super ze Fifi w nowym domku :D

gisha

[poprzednia][następna]