króliczka Tosia

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 16:37 króliczka Tosia

Witajcie.
Szukam wpsaniałego domu dla mojej króliczki Tosi.Tosia ma dwa lata i jest wspaniała.Zapytacie ...dlaczego chce ją oddać.Bo jest jej u mnie zle.Cały czas siedzi w kaltce.Nie może pobiegać swobodnie po mieszkaniu gdyz poluja na nia psy i koty.Kocham tośke strasznie i dlatego szukam jej domu gdzie nowy właściciel poświęci jej swój czas.Szukam domu gdzie Tosia będzie mogła pobiegać po pokoju i poskakać jak każdy szczęśliwy królik.
Serce mi pęka jak Tosia staje na dwóch łapkach i prosi o wypuszczenie a ja dla jej bezpieczeństwa nie mogę tego zrobić.Jeżeli ktoś chciałby dac dom Tosi i ma możliwość udostępnienia do biegania jakieś pomieszczenie chociaż raz dziennie na godzinkę lub dwie to prosze o kontakt.Tośka uwielbia siedzieć na kolanach ,uwielbia byc głaskana.

Z Tosią oddam dużą klatkę z kuwetką i poidełkiem.Boję się ja ogłaszac na innych stronach gdyz wiem że niektórzy biora króliki jako pokarm dla węży.

To Tosia:)

Obrazek[/URL]
Ostatnio edytowano Sob lut 06, 2010 21:29 przez martaslupsk, łącznie edytowano 4 razy

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw sty 28, 2010 19:48 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

hop hop

martaslupsk

Post » Czw sty 28, 2010 21:08 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Łoł,ona ma umaszczenie prawie jak syjam :lol:
W każdym razie śliczna dziewczyna z niej.
Legnica

Post » Czw sty 28, 2010 21:10 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Nie znam się na królikach,ale moze warto popytać na jakimś króliczym forum czy nie przydało by się ją ciachnac?
Ludzie dzisiaj są różni.
Legnica

Post » Czw sty 28, 2010 21:44 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

owszem dziewczyna śliczna;) ale meczy sie u mnie. Co to za zycie 24h/24h w klatce.jeżeli znajdzie się chetny żeby dać Tosi dom z możliwością wybiegania się to ją ciachnę przed oddaniem.

martaslupsk

Post » Czw sty 28, 2010 23:35 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

http://adopcje.kroliki.net/
może do nich napisz?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw sty 28, 2010 23:58 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Napisze;)Tam napewno weryfikują dobre domki:)Ja tylko chce aby Tosia zyła pełnią króliczego zycia.A nie ciągle za kratami z okazjonalnym głaskaniem......ale i tak ciężko będzie mi sie z nią rozstać:(

martaslupsk

Post » Pt sty 29, 2010 1:39 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Pewnie byłoby lepiej, gdyby królasia była po sterylce - króle to zwierzęta stadne i straszliwie płodne, a Twoja uszatka pewnie najlepiej czułaby się nie tylko w domu, w którym mogłaby się wybiegać - ale też gdzie znajdzie towarzystwo własnego gatunku. Także polecam królicze adopcje z SPK (i tamtejsze forum)

Może nawet udałoby się znaleźć domek gdzieś blisko, żebyś mogła odwiedzać -- czemu nie :)
Obrazek

Ayertienna

Od: Wto lut 07, 2006 20:28

Post » Pt sty 29, 2010 12:33 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Dzisiaj ide do weta z kociastymi to podpytam o sterylkę Tosi.Kurcze Tosia niegdy nie miała kontaktu z innymi królikami...nawet nie wiem jak zareaguje;) Na królicze adopcje wystawię ją dopiero po sterylce;)............kurcze tak to jest własnie dostawać prezenty w postaci słodkich zwierzątek :evil: ......ja nie mam jak widać zielonego pojęcia o królikach...Biedna ta Tośka u mnie:(

martaslupsk

Post » Pt sty 29, 2010 19:39 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Oj wcale nie jest taka biedna.Ma kogoś kto chce dla niej jak najlepiej :wink: To bardzo dużo.
Legnica

Post » Sob sty 30, 2010 12:21 Re: króliczka Tosia szuka domu!!!!!!!!!!!

Możliwe że Tosia pojedzie do domku:)Potzrtebuję kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie.

martaslupsk

Post » Sob sty 30, 2010 15:22 Re: króliczka Tosia!POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNa SZCZECIN!

:ok: za dom
Legnica

Post » Sob sty 30, 2010 15:46 Re: króliczka Tosia!POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNa SZCZECIN!

Domek zapowiada się super tylko nie mam nikogo kto by wizytę przeprowadził i jeszcze transportu idę poszukać:)

martaslupsk

Post » Sob sty 30, 2010 16:01 Re: króliczka Tosia!POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNa SZCZECIN!

Proszę wyjaśnijcie po co robić wizyty adopcyjne ? Jakoś to dziwnie wygląda jak dla mnie. Jeśli mnie potencjalnie adoptującej np kota ktoś by mnie chciał sprawdzać jaki mam dom to sory ale bym zrezygnowała i adoptowała gdzie indziej.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Sob sty 30, 2010 16:04 Re: króliczka Tosia!POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNa SZCZECIN!

....a oddałabyś zwierzę nieznajomej osobie w ciemno??Ja nie!

martaslupsk

[następna]