galla pisze:Kakaowe oczko
Kotka do mnie mruga.
Mam nadzieję, że
Nie poleci z niego struga.
o matko z corka.....
jessu chyba pomylilam watki. Lece po okulary.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:Kakaowe oczko
Kotka do mnie mruga.
Mam nadzieję, że
Nie poleci z niego struga.
skaskaNH pisze:O, chyba fajny wątek znalazłam
To sobie zaznaczam i grzecznie się witam
I ide po okulary, na wszelki wypadek
Femka pisze:mało wprawna jestem
Femka pisze:mośka, nie mam pojęcia, czy faktycznie jest to robienie ludzi w balona. Gdy czytałam posty boni, to oprócz ewidentnych amwayowskich tekstów, było kilka rzeczy sensownych, którymi sama kieruję się w życiu: pozytywne myślenie, wiara, że ogranicza mnie tylko moja własna wyobraźnia (o tym akurat przekonałam się na własnym tyłku). Fakt, że boni pisała o tym w sposób kompletnie nieakceptowalny. No i robienie z tego oferty handlowej... Ja tego pozytywnego nastawienia nauczyłam się nie na spotkaniu z magikami od duszy, tylko podczas wielomiesięcznej i trudnej terapii u psychiatry.
Ale nie jeździłabym sobie tak po boni. Miała ofertę, sprzedała, jak umiała. Nie chcę, nie czytam i już. Ale żeby tak zaraz szydzić?
To mnie zmroziło.
filo pisze:Ja bym tu jeszcze zaprosiła Sensera, bo on bardzo doświadczony w temacie. Jakby tak obfocił kupole według swojej skali, to bym wreszcie wiedziała, co to oznacza, że cóś jest na 3+, a cóś na 5-. Skoro już dopracował się tej skali, to po co łazić do kuwety z g i zaczynać od nowa. Ono i tak tam jest. (parafrazując chodzenie z drzewem do lasu)
zaraz mu przekażęanna57 pisze:filo pisze:Ja bym tu jeszcze zaprosiła Sensera, bo on bardzo doświadczony w temacie. Jakby tak obfocił kupole według swojej skali, to bym wreszcie wiedziała, co to oznacza, że cóś jest na 3+, a cóś na 5-. Skoro już dopracował się tej skali, to po co łazić do kuwety z g i zaczynać od nowa. Ono i tak tam jest. (parafrazując chodzenie z drzewem do lasu)
Anja, Sensera wołaj tutajEksperta nam trzeba
anna57 pisze: Ależ Femka. Co Ciebie zmroziło?
Dawanie szczęścia na fakturę vat?
To widocznie ja jezdemcałkiembezemocjiibezuczuć
Nie lubię sekt
MarciaMuuu pisze:Umarłam![]()
![]()
Małgorzata Pękała pisze:Ja ze względu na fach jaki wykonuję jestem co roku poddawana w pracy badaniom sensorycznym.smak,zapach,barwa.
Trafność 75-85% .Wystarczy ? Czy musi być 100% procentowa pewność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 52 gości