kropkaXL pisze:Irisko-bo Ty tak słodko wygladasz,a ja uwielbiam iryski![]()
Ja wiem,że Twoje imię to imię bogini tęczy,ale i tak jeteś słodziutka!
I słońca!

Też lubię iryski!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Irisko-bo Ty tak słodko wygladasz,a ja uwielbiam iryski![]()
Ja wiem,że Twoje imię to imię bogini tęczy,ale i tak jeteś słodziutka!
kropkaXL pisze:Bożenko-ja bym Klarusie wzięła,nawet jak by była łysa-ona była tak chuda i wystraszona,tak nie umiała życ na tej cholernej wolności,ze musiałam ja zabrać,a że przy okazji miała takie cudne kolory,to już druga sprawa!
Ale wierz mi-wcale ładnie nie wyglądała-raczej okropnie-z tymi patykami,kołtynami,brudna jak nieboskie stworzenie!
kropkaXL pisze:Hmmm-opiekunów![]()
![]()
-życzę im takiej opieki !!!!
kalair pisze:kropkaXL pisze:Hmmm-opiekunów![]()
![]()
W cudzysłowiu miało być..Nie zasługują w żadnej mierze na to miano. Naśniewali się z tego, że z nią byłam u weta, że nie chciałam pozwolić na kontakty ich córek z Iriską w czasie leczenia-a ich koty co drugi chory. Ehhh..Ciężko z takimi ludźmi, ciężko..
shira3 pisze:kalair pisze:kropkaXL pisze:Hmmm-opiekunów![]()
![]()
W cudzysłowiu miało być..Nie zasługują w żadnej mierze na to miano. Naśniewali się z tego, że z nią byłam u weta, że nie chciałam pozwolić na kontakty ich córek z Iriską w czasie leczenia-a ich koty co drugi chory. Ehhh..Ciężko z takimi ludźmi, ciężko..
Miała szczęście, że ją wzięłaś...
kalair pisze:goodfriend pisze:Dobre i mieszkanko nawet jak ciasne ale własne
Ciasne nie jest..[110 m kw. w sumie]Ale własne. Tylko kasy na remonty niet.
bubor pisze:kalair pisze:goodfriend pisze:Dobre i mieszkanko nawet jak ciasne ale własne
Ciasne nie jest..[110 m kw. w sumie]Ale własne. Tylko kasy na remonty niet.
No pięknie Kalair , to my sie tu gnieździmy w 60 metrach z dwoma pannami a Ty mając takie hektary mieszkasz tylko z trzema ?, zdecydowanie trzeba Ci jakieś futerko dokwaterować
![]()
dune pisze:zapraszamy cioteczkę po wychudzony banerek Kitki
kalair pisze:dune pisze:zapraszamy cioteczkę po wychudzony banerek Kitki
Już sobie wzięłam!Patrz, jak ładnie teraz!
![]()
Mogą teraz modzi se zaglądać.
kalair pisze:Buborku, ale weź pod uwagę, że to CAŁOŚĆ jest!Na korytarz koty nie wychodzą, do dwóch pozostałych pokoi takoż. Mieszkamy więc z nimi na 36 mkw. plusz łazienka i kuchnia, no to--ok. 50 m kw.
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:zapraszamy cioteczkę po wychudzony banerek Kitki
Już sobie wzięłam!Patrz, jak ładnie teraz!
![]()
Mogą teraz modzi se zaglądać.
no co ty, jakie ładnie to wszystko ma miec 100 w góre a nie jeden uha ha ha
Iskierka teraz tez jest za duza i nie jest równo
a sie czepiam co?
bubor pisze:kalair pisze:Buborku, ale weź pod uwagę, że to CAŁOŚĆ jest!Na korytarz koty nie wychodzą, do dwóch pozostałych pokoi takoż. Mieszkamy więc z nimi na 36 mkw. plusz łazienka i kuchnia, no to--ok. 50 m kw.
To ładnie, bronisz pannom dostępu do dwóch pokoi ?
, to sie w głowie nie mieści żeby szanowne kretki musiały funkcjonować w takiej ciasnocie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue, Tygrysiątko, zuza i 37 gości