Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Tak... bo koty powinny żyć dłużej niż ludzie
magdaradek pisze:Gibutkowa pisze:Tak... bo koty powinny żyć dłużej niż ludzie
nie zawsze jest to dobre.
Weż np. taką papugę ara lub kakadu, która potrafi żyć ponad 100 lat. Papugi bardzo przywiązują się do swoich opiekunów, ale ludzie nie żyją zwykle ponad 100 lat. Zwierzę bardzo cierpi po odejściu swojego człowieka, nierzadko umiera....
myślę, że my jednak szybciej potrafimy wytłumaczyć sobie stratę ukochanego przyjaciela niż biedna papuga.....
magdaradek pisze:Kułko pisze:gibutku kochany. dziekujemy za wszystko. Zuzia macha ci łapką zza TM
nie nie nie!! nie gibutku!!!!!!!!!!!1
To Fumcio odszedł za TM!! Gibutek ma się przecież dobrze!!
Kułko pisze:magdaradek pisze:Kułko pisze:gibutku kochany. dziekujemy za wszystko. Zuzia macha ci łapką zza TM
nie nie nie!! nie gibutku!!!!!!!!!!!1
To Fumcio odszedł za TM!! Gibutek ma się przecież dobrze!!
heheGibutek kot ma się świetnie
bez paniki.
Gibutkowa pisze:A Karola rozwaliła dziś turbinę, bo jej Wujas Iras za blisko grzałki zamontował, a ona na grzałce śpi zawsze, a teraz nie mogła się do niej dostać więc rozmontowała turbinę na 2 częściI mamulka powiedziała, że nie ma już do nas siły. Do nas?! A co ja takiego zrobiłam? Pomagałam jej tą turbinę zepsuć? Ech...
Ale mamulka ma dziś niefajny humor, bo się "załatwiła" i cały czas smarka do chusteczki i kaszle. Chyba ma koci katar i będzie musiała iść do weterynarza
![]()
magdaradek pisze:Gibutkowa pisze:A Karola rozwaliła dziś turbinę, bo jej Wujas Iras za blisko grzałki zamontował, a ona na grzałce śpi zawsze, a teraz nie mogła się do niej dostać więc rozmontowała turbinę na 2 częściI mamulka powiedziała, że nie ma już do nas siły. Do nas?! A co ja takiego zrobiłam? Pomagałam jej tą turbinę zepsuć? Ech...
Ale mamulka ma dziś niefajny humor, bo się "załatwiła" i cały czas smarka do chusteczki i kaszle. Chyba ma koci katar i będzie musiała iść do weterynarza
![]()
dbaj tam o Mamulkę Gibutku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości