jaaana pisze:ulvhedinn pisze:Zdjęcie Kry jako takiej, czy Kry z puszką? Gdzieś miałam na wątku kraksowym sesje ze słoikiem....
Na dziś to zaraz będzie zdjęcie Kry zatkanej korkiem... :evil:
Z której strony???
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:ulvhedinn pisze:Zdjęcie Kry jako takiej, czy Kry z puszką? Gdzieś miałam na wątku kraksowym sesje ze słoikiem....
Z której strony???
![]()
![]()
moni_f pisze:jaaana pisze:ulvhedinn pisze:Zdjęcie Kry jako takiej, czy Kry z puszką? Gdzieś miałam na wątku kraksowym sesje ze słoikiem....
Z której strony???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ulvhedinn pisze:Zdjęcie Kry jako takiej, czy Kry z puszką? Gdzieś miałam na wątku kraksowym sesje ze słoikiem....
Na dziś to zaraz będzie zdjęcie Kry zatkanej korkiem...
ulvhedinn pisze:Mających watpliwości zapraszam do siebie w celu poznania Kry, obejrzenia stanu lodówki, ścian i drzwi, oraz na wspólny spacer\
ulvhedinn pisze:P.S. Korka w końcu nie wetknęłam, miałam obawy co do skutków ewentualnego rozpuknięcia małpy
zdjecie Kry niszczarki poproszęjaaana pisze:ulvhedinn pisze:Mających watpliwości zapraszam do siebie w celu poznania Kry, obejrzenia stanu lodówki, ścian i drzwi, oraz na wspólny spacer\
doznania ekstremalne gościowi chcesz fundować?
ulvhedinn pisze:P.S. Korka w końcu nie wetknęłam, miałam obawy co do skutków ewentualnego rozpuknięcia małpy
ufff - znaczy, niepotrzebnie się martwiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510 i 25 gości