Wypatrzyłam je juz na watku schroniska.
Wygladaja jak małe sówki

Jak wyglada sprawa ich DT? Ktos sie juz zapisał?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karotka pisze:Piękne Dzidzie![]()
Wygladaja jak małe sówki![]()
magdaradek pisze:Karotka pisze:Piękne Dzidzie![]()
Karociuja przemyśliwuję DT dla któregoś z nich, ale muszę to uzgodnić z CoolCaty, ponieważ moja tymczasowa jednooczka Sisi ma delikatne zdrówko i nawracające infekcje, więc nie chciałabym jej zaszkodzić. A nie mam gdzie przeprowadzić kwarantanny ponieważ u mnie w mikroskopijnej, nieogrzewanej łazience jest około 8 stopni Celsjusza
a może skoro Betty poszła w świat, to.........tak tylko sobie piszę.....
Ja-Ba pisze:Dzieciaki dzisiaj będą miały testy.
Andrzejek miał mieć wczoraj szczepienie, ale pani wet powiedziała że najpierw testy.
Myślę inaczej, ale nie jestem wetem.
Mam nadzieje że szczepienie będzie szybko.
Dla mnie - to najważniejsza rzecz jeśli kot wygląda na zdrowego.
magdaradek pisze:Karotka pisze:Piękne Dzidzie![]()
Karociuja przemyśliwuję DT dla któregoś z nich, ale muszę to uzgodnić z CoolCaty, ponieważ moja tymczasowa jednooczka Sisi ma delikatne zdrówko i nawracające infekcje, więc nie chciałabym jej zaszkodzić. A nie mam gdzie przeprowadzić kwarantanny ponieważ u mnie w mikroskopijnej, nieogrzewanej łazience jest około 8 stopni Celsjusza
a może skoro Betty poszła w świat, to.........tak tylko sobie piszę.....
magdaradek pisze:najpóźniej jutro będę rozmawiała z CoolCaty.
Jestem dobrej myśli, tylko strasznie żal mi rozdzielać te kociaki, ale nie mogę dać dwóm DT. U mnie jest 4 miesięczna koteczka , z którą Andrzejek lub Andzia będą się na pewno dobrze czuli, bbawili. Jak CC da zielone światło, to wezmę kociaka.
Myślę, że nie powinno być problemu tylko zależy mi na testach.
Myślę o DT dla Andrzejka, bo mam trochę dołek finansowy i mogę mieć problem z karmą dla Andzi. A mam dużo jedzonka dobrego dla kociaków takiego normalnego (Animonda Rafine, Animonda Carny, Felix junior, oraz suche Arion dla kociąt)
w sumie myślę, że możecie pomału Andrzejka szykować, jutro dam ostateczną odpowiedź, zależy mi na tej kwarantannie i testach
żal mi Andzi......
kotLucjanek pisze:wiem:-) kociaki są prześliczne i cudowne:-) musze pogadac z TŻtem czy jest szansa na DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości