i za domki,zeny sie nie wycofaly 
Moderator: Estraven
i za domki,zeny sie nie wycofaly 
Kocia Lady pisze: mój światopogląd przewartościował się o 360 stopni
pojawiają się możliwości..., jak też widzicie różne się zmieniają, ale ja jestem dobrej myśli.... i proszę Was o bardzo mocne kciukasy... aby tylko Mileczka wyzdrowiała...
jeszcze raz Ci dziękuję... także za deklarację, że możemy w każdej chwili...
jak będzie miała chwilke zamieści filmiki z dziś....
dziękuję i Milunia dziękuje Cioci i Wszystkim Ciociom, które Jej pomagają w każdy sposób... Milunia dziękuje swojej Wybawicielce za sznsę na nowe życie - Andzelice... powiedziała mi to dzisiaj....

Ciepła pisze:Andzelika i Hanulka dla mnie jestescie wielkie i chyle przed Wami czola..
a co do domku..moze to jeszcze nie byl ten domeknie trzeba sie spieszyc..

kociamysza pisze:Panie, Panowie - flesze - oklaski - fanfary - oto nasza Gwiazda- Milkaaaaaaaaaa <------ Kliknac
Haniu, jestes Wielka!
P.s
To jest wersja beta, tworzona po polnocy. Wymaga poprawek, ktore zostana dokonane w ciagu dnia (w tajemniczych okolicznosciach program skrocil filmiki). Tekst mozna edytowac wiec jesli maja byc jakies zmiany, prosze sie nie krepowac
jesteś WIELKA
dziękuję Ci za ten film... ryczę jak bóbr...

kociamysza pisze:Dobra, dobra, to nie ja jestem tylko wujek MD, ktory filmik zlozyl.
Nad kolejnym bedzie pracowal ciutke dluzej, bo jak mi tlumaczyl to dwa rozne zapisy i cos tam, cos tam
I powiedz Mili, ze Yoda/Kicia powiedziala, zeby sie nie wyglupiala, tylko brala swoje puupsko z tej lecznicy i juz
no powiem jej już jutro

Hanulka pisze: mało je.. ale jak ja jestem, to wpycha równo.... zasuwam jutro zaraz po pracy... przebiję się przez te zaspy, żeby nie wiem cogenetalnie jest poważnie, ale stabilnie i koteczka walczy... nooo koopol dowodem jest na to
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:dzwoniłam do lecznicy.. właśnie w trakcie rozmowyMilka się skoopolała, a sekundę wcześniej wet powiedział, że czeka ją lewatywa
mądre kocię, nie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
temperatura w normie, stan stabilny, dostaje silny antybiotyk na tę dziurę i ropsko...., mało je.. ale jak ja jestem, to wpycha równo.... zasuwam jutro zaraz po pracy... przebiję się przez te zaspy, żeby nie wiem cogenetalnie jest poważnie, ale stabilnie i koteczka walczy... nooo koopol dowodem jest na to
![]()
![]()
![]()
ciocie i wujkowie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

piękna, strasznie biedniusia, cieszę sie że żyje i sobie radzi nawet bez łapki
dlaczego nikt jej nie chce
za najlepszy domek na świecie jasdor pisze:Wszystkie uczucia sie we mnie obudziły
![]()
piękna, strasznie biedniusia, cieszę sie że żyje i sobie radzi nawet bez łapki
dlaczego nikt jej nie chce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za najlepszy domek na świecie
we mnie też odżyly, szczególnie po obejrzeniu filmu kociamysza... ledwo stałam na nogach..... a do chcenia są pewne przymiarki.. dobre to.. bo jest szansa... a ogłaszamy tak krótko - kilka dni.... tak, za najlepszy... dla Milki.... która nie odpuszcza, no to my tym bardziej, prawda????

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], puszatek, sebans i 65 gości