[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 21:39 Re: [Białystok7]zimno...

Dwa braciszki [czarny i bury] okazały się rodzeństwem: brat + siostra. Bury Toto jest panienką w wieku ok 6-7 miesięcy. Czarnulek jest oswojony i może spokojnie iść do nowego domu, ale dzisiaj się dowiedziałam, że dziewczynka jest bardzo nieufna i potrzebuje cywilizacji. Tam gdzie aktualnie przebywa, nie jest możliwe ucywilizowanie jej. Szkoda kota, bo fajny kić i może dałoby się wyadoptować. Domku tymczasowy :!: Jestes potrzebny :( Ja niestety chwilowo nie mogę go zapewnić w żaden sposób, ale dostarczę karmę, żwirek, zawiozę [Mama zawiezie] do weterynarza, będę 24h pod telefonem 8) Potrzebny tylko Ludź i cierpliwość. Nawet piwniczka będzie lepsza, bo kotki są odwiedzane 3 razy w tygodniu :| To zdecydowanie za mało jak na ucywilizowanie... Chłopak ma mi podrzucić marketingowe fotki, a jeśli nie wyjdą to będę się miło uśmiechać do NASZYCH wyjątkowych, jedynych i najwspanialszych KOTO-FOTO-GRAFÓW :piwa:

edit.:

A zapomniałam jeszcze dodać, że trzeba już myśleć o ciachnięciu młodej damy :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw sty 28, 2010 21:41 Re: [Białystok7]zimno...

Z pewnością lepszy będzie domek w Białymstoku
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw sty 28, 2010 21:49 Re: [Białystok7]zimno...

tove pisze:
1969ak pisze: Nie zapominajmy o Kini :) Tove robi imprezę :piwa: :dance: :dance2:
O kurde, ale wpadłam....
Oj, od razu wpadłam. Lepiej podaj dzień i godzinę :lol: :lol:
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Czw sty 28, 2010 22:11 Re: [Białystok7]zimno...

A ja już myślałam, że wszyscy dziś śpią snem niedzwiedzim. :mrgreen:
Tyle godzin ciszy było. Pewnie uciszyły Was dwie sprawy, które wsprawiły Was w osłupienie jedna to pies na krze, cudowny zuszek z wolą walki o życie, a druga- Tusk na nie prezydenta! Czy Tusk ma psa? :D
Obrazek

drewa

Od: Śro paź 14, 2009 19:18

Post » Czw sty 28, 2010 22:13 Re: [Białystok7]zimno...

Mam pytanie - czy któraś z Was zamawia może w Krakvecie, albo innym sklepie, w którym mają Kerabol (na sierść)? Jeśli tak, to chętnie dołączę się do zamówienia.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw sty 28, 2010 22:43 Re: [Białystok7]zimno...

marzena 68 - to że kić dożył 19 lat dobrze świadczy o opiekunach (lub o tym, że kot był prawdziwym twardzielem :)
A czasem tak to jest, że niby ktoś chce kicia na 100% a potem mu się odwidzi... Jak chcesz miła być dla pań nr 1 to powiedz, że ktoś z rodziny chce kicia, tak, żeby nie czuły się odrzucone :)

Nie wiem co Srebrzynka w sobie ma :roll: Najpierw Szałwia nie mogła się z nią rozstać (ale oczywiście zwyciężyło dobro kota, bo Srebrzyka bała się Bebilonki, która nadużywała władzy kota - rezydenta). Dziś natomiast pani Grazyna (która hodowała Kongo, Rudą Plamke i ostatnio Mikę) zgrabnie spławiła dwie chętne panie :roll: Tj wczoraj zachwycała się, że nie widziała jeszcze tak grzecznego kota, i nie wie jak ją teraz oddać (ma ją 2 dni...)
Myślę, że Srebrzynka trochę się jeszcze "rozkręci" - narazie oddycha pełną piersią - zarządza domem, zawładnęła państwem i miseczkami...

Wczoraj miałam przepustkę do sklepu :D:D (mała rzecz a cieszy)
Po drodze wstąpiłam do pani Danusi - hoduje w piwnicy 4 sztuki - komplet do dalmatyńczyków. Też dalmatyńczyki ale za to same babeczki. Miłe toto średnio - tj 2 całkiem całkiem, dwie sycząco - warcząco pitbullowate...Za to mają tak przedziwnie poplamione ryjki, że aż się twarz cieszy jak się na nie patrzy. Koto Foto będzie w sobotę o ile fotograf przeżyje spotkanie z ich zębiskami. Oczywiście to kolejny raz miały być "małe, miłe kotki" - i weź tu wierz ludziom :roll: Te mają ze 4 miesiace i to że są miłe to ostatnie co można o nich powiedzieć...

Ellza 1- w kategorii mega bidy to jest taki stwór, który niestety zapewne przebije Fifi. Na miejscu, w Bstoku jest koteczka - śnieżnobiała, młodziutka. Niestety - niesłysząca i niewidoma...Tj oglądałam zdjęcia - oczki wyglądają na wylewy pourazowe. Miała być konsultowana w tym tygodniu bo wstępna diagnoza była taka, że będzie potrzebna operacja usunięcia 2 gałek ocznych.
Narazie czekamy na to co powiedzą w kolejnej lecznicy...

Luspa - pamiętam o tych kiciach. Tylko może jeszcze kilka dni? Tak żeby wyprostowała się sytuacja z dorosłymi kotami upchanymi u Jani i p. Ani bo tam mega zatłoczenie....
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw sty 28, 2010 22:53 Re: [Białystok7]zimno...

aga&2 jasne. To na razie zaczekam na zdjęcia. Jutro albo pojutrze powinny dotrzeć.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt sty 29, 2010 8:43 Re: [Białystok7]zimno...

drewa pisze:A ja już myślałam, że wszyscy dziś śpią snem niedzwiedzim. :mrgreen:
Tyle godzin ciszy było. Pewnie uciszyły Was dwie sprawy, które wsprawiły Was w osłupienie jedna to pies na krze, cudowny zuszek z wolą walki o życie, a druga- Tusk na nie prezydenta! Czy Tusk ma psa? :D

Tusk ma psa....dużego
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt sty 29, 2010 12:03 Re: [Białystok7]zimno...

dziewczyny, mam pytanie. czy mogę już ciachnąć mojego Kreto?? bo ja już nie wiem... :|
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt sty 29, 2010 12:06 Re: [Białystok7]zimno...

lusesita pisze:dziewczyny, mam pytanie. czy mogę już ciachnąć mojego Kreto?? bo ja już nie wiem... :|

A zapaszek już jest?Znaczy już teren chłopak?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt sty 29, 2010 12:09 Re: [Białystok7]zimno...

dorotak97 pisze:
lusesita pisze:dziewczyny, mam pytanie. czy mogę już ciachnąć mojego Kreto?? bo ja już nie wiem... :|

A zapaszek już jest?Znaczy już teren chłopak?

nie wiem. nic takiego nie czuję... znaczy się czekać??
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt sty 29, 2010 12:12 Re: [Białystok7]zimno...

Kocurki ciacha się trochę później niż koteczki.
Jak ci jeszcze nie capi i nie olał pościeli to chyba czekać.
Możesz wysłać e-meila do Zwierzaka i podpytać ich.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt sty 29, 2010 12:14 Re: [Białystok7]zimno...

dorotak97 pisze:Kocurki ciacha się trochę później niż koteczki.
Jak ci jeszcze nie capi i nie olał pościeli to chyba czekać.
Możesz wysłać e-meila do Zwierzaka i podpytać ich.

to poczekam, aż mi będzie capić i Kreto oleje nową, zaje...fajną pościel - miła perspektywa :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt sty 29, 2010 12:23 Re: [Białystok7]zimno...

A chciała mieć kocura?
To ma :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt sty 29, 2010 13:05 Re: [Białystok7]zimno...

drewa pisze:A ja już myślałam, że wszyscy dziś śpią snem niedzwiedzim. :mrgreen:
... a druga- Tusk na nie prezydenta! Czy Tusk ma psa? :D

Nie wiem ale na pewno ma kota na punkcie władzy, poza tym łże jak bura suka, że zrezygnował - nie wierzę w te bajdy!

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

[poprzednia][następna]